Zdrave navike članova kraljevskih obitelji koje vrijedi ukrasti

PIXSELL
Meghan Markle, vježba jogu i ima različit meni za tjedan i vikend. Njezin suprug princ Harry redovito uzima dodatke prehrani. Princeza Charlene od Monaka pliva i uči druge plivati. Pogledaj koje još zdrave navike imaju članovi europskih kraljevskih obitelji.
Vidi originalni članak

Meghan Markle radi jogu

Meghan Markle, vojvotkinja od Sussexa, vježba jogu od svoje sedme godine, rekla je za časopis Best Health. Objasnila je da ju je u svijet joge uvela njezina majka instruktorica joge. Markle obožava i pilates koji se radi na spravama, a meditira dva puta dnevno. Stoga ne čudi da je u svom novom domu izgradila privatni yoga studio i teretanu. Kad su se Meghan Markle i princ Harry uselili u Frogmore Cottage s 10 spavaćih soba na imanju Windsor, napravili su neke nadogradnje kako bi poboljšali svoje uvjete života.

kraljevsko vjenčanje Meghan Markle: Jelovnik i fitness rutina vojvotkinje od Sussexa

 

Stavili su zvučnu izolaciju na kuću, zidove su obojili specijalnim bojama s eteričnim uljima, postavili su jedinice za zelenu energije i posadili organski povrtnjak. Markle se trudi i da pazi na svoju prehranu pa tako preko tjedna jede vegansku hranu, a za vikend je fleksibilnija rekla je za Best Health.

 

Princ Harry uzima dodatke prehrani

Kak se priča, princ Harry se konzultira s nutricionisticom Gabrielom Peacock kao i većina kraljevske obitelji i voli njezine dodatke "Clean Me". Oni uključuju kolin, cink, bakar i selen te sastojke kao što su pšenična trava i ekstrakt brokule koji pomažu izgradnji i očuvanju snažnog imuniteta, štite kožu od štetnih vanjskih utjecaja i poboljšavaju razinu energije. Otkako se oženio s Meghan Markle, princ Harry je prestao pušiti i smanjio je unos alkohola.

čišćenje jetre vodom i čajem Je li detoks jetre uopće moguć i djeluju li dodaci prehrani?

 

Kate Middleton dobro se brine o svojoj koži

Kad je riječ o njezi kože, Kate Middleton ne štedi na sebi. Doznalo se da je njezin omiljeni proizvod z za njegu kože Beauty Sleep Elixir, koji ublažava crvenilo i smanjuje upalu, a sastoji se od mješavine 14 biljnih ekstrakata. Middleton je obožavateljica sirove hrane. Mirror je izvijestio da vojvotkinja od Cambridgea jedan dan u tjednu jede isključivo sirovu hranu, a na njezinom meniju se nalazi lubenice, gazpacho, goji bobice, ceviche (jelo iz Južne Amerike, mariniran sirova riba i morski plodovi), tabbouleh (arapsko salata od neke integralne žitarice, usitnjenih rajčica, luka i peršina), a uz sve obroke pije bademovo mlijeko.

 

Princeza Charlene od Monaka pliva i uči druge plivati

Prije nego što je postala članica kraljevske obitelji, princeza Charlene od Monaka bila je olimpijska plivačica pa ne čudi previše da je to i dalje jedan od njezinih omiljenih načina da ostane zdrava.

poželjno je često mijenjati stilove Koliko kalorija trošite plivanjem i najbolji stil za žene?

 

Plivanje je odličan način da odradiš kardio i trening snage u jednom. Godine 2012. godine pokrenula je zakladu s ciljem spašavanja života i sprječavanja pojave utapanja. Od tada je pomogla 300.000 ljudi u 30 različitih zemalja da nauče plivati.

 

Švedski princ Carl Philip trči

Carl Philip spaja svoju ljubav prema fitnessu s ljubavlju prema filantropiji. Prošle je godine vodio utrku za podršku švedskoj organizaciji koja prikuplja sredstva za medicinska istraživanja bolesti koje se učestalo javljaju kod novorođenčadi.

 

Princeza Madeleine provodi vrijeme u prirodi

Dosadašnja istraživanja pokazala su da vrijeme provedeno u prirodi donosi brojne zdravstvene koristi, od poticanja imunološkog sustava do snižavanja stresa i tjeskobe. A to je aktivnost koju princeza Madeleine iz Švedske voli raditi, osobito sa svojom kćeri  Leonore. Madeline voli i jahanje, šetnju i ples.

 

Kraljica Elizabeta započinje dan šalicom čaja

Nema kave za kraljicu Elizabeth. Umjesto toga, British Telecommunications izvijestio je kako kraljica započinje dan na tradicionalan način uz šalicu svježe skuhanog čaja Earl Grey u porculanskoj šalici bez mlijeka ili šećera. Uz nekoliko kolačića sa strane, naravno. Nakon toga se opušta u kadi dok sluša radio. Postoje i napisi da 92-godišnja kraljica kraljica također jede mnogo ribe i svježih proizvoda.

 

Posjeti missZDRAVA.hr