Više nema izgovora! Darujemo 2 mjesečne članarine za Gyms4you!

PR
Popularni GYMS4YOU lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, u subotu 28.01.2017. otvara svoju 7. po redu teretanu u Hrvatskoj. Nova lokacija na kojoj će se od sada raditi još jedan Gyms4you je Nova Galerija (Špansko, Zg).
Vidi originalni članak

Kao i svaki puta do sada, Gyms4you je pripremio jedinstvenu i neponovljivu ponudu: na dan otvorenja u centru Gyms4you Nova galerija prvih 200 najbrže upisanih novih članova imat će priliku kupiti godišnju članarinu za samo 995,00 kn, što je manje od 83 kn mjesečno!

Radi 7 dana u tjednu, 24 sata dnevno

Gyms4you teretane specifične su iz dva razloga: Riječ je o jedinom fitness klubu koji je otvoren non-stop, od 0 do 24 h, svih 7 dana u tjednu, a članska iskaznica vrijedi za neograničeni broj puta vježbanja dnevno, u bilo koje doba dana i noći i to u svim Gyms4you fitness klubovima u Hrvatskoj, bez dodatnih naknada troškova.

Koja je tvoja motivacija za vježbanje?

U nagradnom natječaju dijelimo dvije mjesečne članarine, a ako želiš sudjelovati ostavi nam komentar ispod članka i napiši koja je tvoja motivacija za početak vježbanja, a autore 2 najbolja komentara nagrađujemo s mjesečnom članarinom za teretanu u Španskom.Provjeri mail koji si ostavio/ostavila prilikom prijave na portalu, jer na njega šaljemo obavijest o nagradi. Pravila natječaja saznaj ovdje.

Posjeti missZDRAVA.hr