Victoria Beckham smatra da je mršavost staromodna, počela raditi na oblinama

Instagram Victoria Beckham priznala je da je bila opsjednuta kardio vježbama, ali u posljednje vrijeme je uključila i dizanje utega u svoj treninga kako bi oblikovala svoju stražnjicu
Bivša članica poznate grupe Spice Girls danas je modna dizajnerica zbog čega je naučila da žene žele izgledati zdravo i imati obline te da mršavost postaje stvar prošlosti.
Vidi originalni članak

Iako već 25 godina svaki dan za ručak jede ribu sa žara i povrće kuhano na pari kako bi održala liniju, Victoria Beckham (48) smatra kako je mršavost stvar prošlosti. Dodala je kako su stav i stil žena s oblinama oslobađajući te su joj dali inspiraciju da radi na sebi. Zbog toga je počela raditi na svom donjem dijelu tijela i otkrila je da se usredotočuje na dizanje utega pet ili šest dana u tjednu, a sve to u društvu poznatog supruga Davida Beckhama. Osim toga, obline su inspirirale si njezinu novu kolekciju haljina.

Victoria je za časopis Grazia otkrila da je želja biti mršava 'staromodni stav', nakon što je veći dio svoje mladosti provela održavajući slavnu vitku liniju. Govoreći o fizičkom samopouzdanju i fitness režimima došla je do zaključka da moderne žene žele izgledati zdravo i imati obline. Tijekom pandemije Victoria je dio svog vremena provodila radeći u Miamiju. Tamo su je inspirirale žene koje samopouzdano pokazuju svoja tijela te slave svoje obline i uživaju u tome kako izgledaju, a smatra da takav stav dobro utječe i na njezinu kćer Harper.

Od kardio treninga do vježbi snage

Komentirala je i svoju vitku građu te je priznala da je bila opsjednuta kardio vježbama, ali u posljednje vrijeme je uključila i dizanje utega u svoj treninga kako bi oblikovala svoju stražnjicu. Iako se prije bojala podizati utege, ispostavilo se da ih ipak voli i priznala je kako joj je ta promjena dobrodošla jer sada ima puno više mišićnog tonusa. Smatra kako više ne želi biti određene veličine već sretna s onim tko je. Dodala je kako je pronašla svoju ravnotežu između zabavljanja i zdrave prehrane i vježbanja te što joj najbolje odgovara.

 

Posjeti missZDRAVA.hr