Najzabavniji grupni fitnes koji moraš isprobati! P.S. Možeš osvojiti i tenisice

PR
Vrijeme je za drugi po redu jesenski ReebokXchallenge trening koji vam ovoga puta donosi zabavni mix grupnih fitness programa. Ovaj trening zadovoljit će vježbače rekreativce baš kao i naprednije fitness entuzijaste, a tu su i savjeti za trčanje Rebeke Fink
Vidi originalni članak

U subotu, 28.10.2017. godine nastavlja se saga ReebokXchallengea kod Boćarskog kluba Zrinevac, tzv. Balon kod dvorane Boćarski dom.

O treningu:

Ovaj dinamičan grupni ReebokXchallenge trening odvija se pod stručnim vodstvom Martine Kovarik koja obećaje vrlo radnu, ali i zabavnu atmosferu! Upoznajte Martinu koju motivira velika ljubav prema kretanju općenito te usavršavanju pokreta kao temelja funkcionalnog i zdravog života.

Trening će započeti “centriranjem”, zagrijavanjem koje će vam pomoći osvijestiti odakle sve kreće, iz središta našeg tijela. Slijedi “intervaliranje” u obliku kombinacija cardio i bodyweight vježbi. Sve će biti začinjeno “loptanjem” medicinkama u paru a završiti sa “cooliranjem” uz dinamični, ali osjećajni stretching.

Sve sudionike očekuje i izazov, a za one najbolje i nove Everchill TR 2.0. tenisice, vaš partner na treningu dostupan ekskluzivno na Intersport prodajnim mjestima. Ove svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a namijenjene su svim vrstama treninga u fitnes centru.

Raspored događanja:
Prijave 09:30 - 10:00
Trening 10:00

Reebok Everchill TR 2.0. tenisice, dostupne samo i eksluzivno u Intersportu savršene su i svestrane tenisice za trening. Svestrane tenisice dobro podupiru stopalo, a namijenjene su svim vrstama treninga u teretani: čučnjeve, iskorake, kardio, trbušnjake, dizanje utega, marince, preskakanje konopca i sklekove

Savjeti za trčanje

Poznata slovenska trenerica trčanja Rebeka Fink daje ti savjete kako ćeš najbolje iskoristiti Reebok tenisice za trčanje na svom blogu, a mi ti donosimo par njih:

1. Oprema

Prije nego se odlučimo početi s trčanjem, vrlo je bitno kakvu opremu koristimo. Odjeća neka bude lagana i udobna, ona koja diše te održava toplinu tijekom hladnog vremena i obrnuto. 

2. Gdje treba trčati?

Kada govorimo o trčanju općenito, definitivno vam savjetujem više trčanja u prirodi, a manje na traci za trčanje. Ne samo zbog svježeg zraka i opuštajućeg učinka prirode, već zbog tehnike trkačkog koraka.

3. Trčanje po asfaltu?

Udaljite se što dalje od asfaltiranih cesta, prometa, buke te zakoračite u svijet prirode – trčite po neasfaltiranim terenima, prije svega po šumi, makadamu, travi i brdima. Kod takvog trčanja su potrebne brže reakcije cijelog tijela. 

4. Zagrijavanje?

Zagrijavanje je nužno kod svih vrsta fizičke aktivnosti. Njime povećavamo temperaturu mišića, aktiviramo mišićne grupe i živčani sustav te sprječavamo ozlijede.

Your browser doesn’t support HTML5 video

Budi i ti dio ovog dimaničnog treninga te stupi u natjecanje za ove genijalne tenisice prijavom na link.

Posjeti missZDRAVA.hr