Top 5 najljepših klizališta u Zagrebu

Iako su zimske radosti poput sanjkanja i klizanja prvenstveno namijenjene djeci sve je više odraslih koji uživaju u klizanju. U našoj metropoli ove godine dostupan je stvarno velik broj klizališta u svim dijelovima grada. Mi ti donosimo popis klizališta, a ti pronađi ono koje ti se najviše sviđa ili ti je najbliže i brzo klizaljke na noge!
Vidi originalni članak

1. Ledeni park na Trgu kralja Tomislava

U jednom od najljepših zagrebačkih parkova očekuje te ledena božićna bajka, klizalište, birana ponuda kuhanog vina i vrućih čokolada i glazbeni programi. U noći otvorenja posjetilo ga je više tisuća ljudi. Klizalište se prostire između Umjetničkog paviljona i spomenika kralju Tomislavu na, oko, 2000 četvornih metara. Ove godine klizalište je dobilo i Ledeni vidikovac s kojeg je moguće pratiti klizanje uz vruće napitke. Oko klizališta nalaze se drvene kućice gdje posjetitelji mogu popiti kuhano vino, druge tople napitke i pića te isprobati ponudu nekoliko zagrebačkih restorana.

2. Klizalište u Dežmanovom prolazu

U sklopu Velvet Cafea u Dežmanovom prolazu priključi se adventskoj ledenoj čaroliji koja vlada duž cijele Dežmanove ulice. Šarmantno okruglo klizalište dekorirano je zelenim borovim granama koje okružuju drvenu konstrukciju. Baš kao u filmskoj bajci klizalište će najviše razveseliti najmlađe koji će se sigurno odlično zabavljati dok će roditelji uživati u šalici omiljenog toplog napitka

3. Ledena bajka by Žuti mačak

Ispred glavnog ulaza u Arena Centar uz zabavni program i brojna događanja, možeš posjetiti klizalište i odlično se zabaviti. Osim klizanja na ledu se mogu proslaviti i dječji rođendani koji će najmlađima sigurno ostati u najljepšem sjećanju.

4. Supernova klizalište

Klizalište ispred shopping centra Supernova Zagreb bit će otvoreno do sredine siječnja 2015. godine, svakim danom od 9 do 22 sata. To će svakako motivirati najmlađe iz okolnih kvartova da uživaju u zimskim radostima, ali i sve druge posjetitelje iz Velike Gorice i Zagreba koji će tako, s još većim zadovoljstvom, moći obaviti predstojeću božićnu kupnju te se ujedno klizati uz taktove glazbe na velikom klizalištu.

5. Gradska klizališta 

Gradska klizališta na kojima možeš uživati ove godine su na Šalati, u Domu sportova i na Velesajmu. Program Video disco klizališta provodi se na Šalati već dugi niz godina, i iz godine u godinu postaje sve popularnije među svim dobnim generacijama. Cijeli program vode dva DJ-a, a na Video zidu emitiraju se popularni glazbeni spotovi, kao i najave određenih zanimljivosti u našem gradu.

Odaberi klizalište po mjeri i uživaj u zimskim radostima. Ako želiš doznati koliko si kalorija potrošila isprobaj naš alat.

Posjeti missZDRAVA.hr