Dnevni jelovnik jedne od popularnijih Instagram trenerica baziran na biljnim proteinima

instagram
Ako nisi već prije čula za nju, Kelsey Wells jedna je od najzgodnijih trenerica na Instagramu.
Vidi originalni članak

Poznata po svojim PWR treninzima snage, pridruživši se Kayli Itsines u stvaranju aplikacije SWEAT kao jednog od najbržih načina za postizanje kondicije, Kelsey inspirira svojim nestvarnim fotografijama o transformaciji i nadahnjuje. Ne iznenađuje što je njezina filozofija o prehrani jednako motivirajuća kao i njezini videozapisi o dizanju utega.

"Veliki sam zagovornik uživanja u svim namirnicama", kaže Kelsey za Women's Health. “Ne vjerujem u ograničenja. Ako želim krafnu ili pomfrit, pojest ću krafnu ili pomfrit. Mislim da je reći sebi da nešto ne možeš pogrešan stav."

Kelsey također ne namjerava nikome drugome reći što točno treba jesti. "Mislim da je toliko važno pomoći ženama da shvate da je prehrana vrlo individualna", kaže ona. „Ono što je najbolje za mene i moje tijelo može se razlikovati od onoga što je najbolje za tebe. Uvijek želim ohrabriti žene da ne osjećaju nikakvu grižnju savjest i da se s vremena na vrijeme nagrade hranom koji im pomaže da se osjećaju bolje. "

Powered by embedinstagramfeed de &

Kraljica fitness inspiracije govori iz iskustva da je posljednjih godinu dana iz prehrane izbacila meso i da joj takav način prehrane najbolje odgovara. "Ne jedem meso, ali jedem hranu s visokim udjelom proteina", kaže Kelsey. "Jedem puno proteina na biljnoj bazi, uključujući različite proizvode od soje ili tofua, kao i jaja. Također svakodnevno jedem mliječne proizvode, obično u obliku svježeg sira ili grčkog jogurta. " 

Goran Višnjić, Marija Omaljev, Miraj Grbić Motivi hrvatskih glumaca zbog kojih su postali vegani!

Evo što trenerica Kelsey Wells jede svakodnevno, od doručka do deserta.

Doručak

Kelsey ne gubi vrijeme kad se probudi. "Prvo što napravim je - uzmem vitamine i popijem ogromnu čašu vode s limunom", kaže ona. “Osim što mi pomaže da se okrijepim, zaista mislim da pijenje vode natašte odmah kad ustanemo iz kreveta pomaže da se probudimo. " Svakako zvuči osvježavajuće!

Zatim, oko 7.30 sati, Kelsey doručkuje sa sinom i suprugom. "Obično napravim kajganu ili bjelanjke sa špinatom, ponekad krumpirom, paprikom i svim sirovim povrćem koje imam u hladnjaku." Jaja obično jede i s vegetarijanskom kobasicom. Kad je vani vruće, Kelsey zamijeni jaja s hladnim grčkim jogurtom, parfeom ili proteinskim smoothiejem.

Ukusna, a lagana Zapečena musaka bez mesa s jednim sasvim posebnim preljevom

Ručak

Kelsey priznaje da je za nju ručak najnezgodniji obrok u danu. „Uvijek sam toliko zauzeta", kaže ona. „Čak i kad radim od kuće, osjećam se kao da ako nemam nešto pripremljeno, neću jesti dovoljno ili neću jesti ono što moje tijelo stvarno treba." Zato za ručak Kelsey obično pripremi unaprijed te izvadi iz hladnjaka.. "Obično izgleda kao zdjela sa žitaricama s kvinojom ili rižom, a zatim je tu povrće i izvor proteina poput tofua ili jaja." Brzo, jednostavno, ukusno.

Powered by embedinstagramfeed de &

Grickalice

Kada samo želi nešto pregristi, jede puno svježeg voća i puno sirovog povrća umočenog u humus. Osim svježeg voća i povrća, Kelsey također uživa u dobrom proteinskom shakeu ili proteinskoj pločici. "A tada također popijem kavu s mlijekom", dodaje Kelsey. “Obično to volim 30 minuta prije nego što odradim trening snage za taj dan. To mi samo daje malo dodatne energije da što bolje odradim trening. "

Večera

Zimi, Kelsey voli kuhati velika, obilna jela koja se dugo kuhaju poput variva ili jela od graha. Ne samo da su zdrava već ih je lako spremiti i zalediti za poslije. 

Powered by embedinstagramfeed de & Vimeo embed

A u toplijim mjesecima, Kelseyina obitelj voli koristiti roštilj. "Roštiljamo svaki dan, tako da je to zapravo ista vrsta hrane,samo pripremljena na roštilju." Bez obzira na godišnje doba, Kelseyin večernji obrok uvijek se sastoji od povrća i neke vrste žitarica.

Desert

Ako Kelsey želi desert, dobit će ga! "Volim svježe voće poput jagoda, borovnica ili jabuka umočenih u maslac od čokoladnog badema."

Powered by www.embedinstagramfeed.com/en/ & Youtube embed code

Ako želi nešto ugodno kad je hladno, Kelsey zamijeni svoj uobičajeni desert za nešto toplo, poput zobenih pahuljica s bobičastim voćem i kapljica čokoladnog bademovog maslaca. Daje joj hranjive sastojke, ubija želju za slatkim i pomaže da ostane sita.

Posjeti missZDRAVA.hr