Na Vis putuje...

U nagradnoj igri koja je trajala od 29. srpnja do 4. kolovoza najsretniji registrirani korisnik osvojio je 4-dnevni odmor za dvoje u rujnu na otoku Visu, u organizaciji agencije Visit
Vidi originalni članak

Put na Vis osvojio je Srđan Bajus iz Popovca koji je točno odgovorio na nagradno pitanje 'na kojem se otočiću pokraj Visa nalazi Zelena Špilja', a točan odgovor bio je 'na Ravniku'.

Nagrada, čija je ukupna vrijednost 2.574 kune, uključuje dvije povratne autobusne karte Zagreb - Split - Zagreb, prijevoz trajektom do Visa i natrag, 4 dana - od četvrtka do nedjelje - smještaj u hotelu Tamaris u Visu u dvokrevetnoj sobi s punim pansionom i jedan od izleta iz ponude agencije Visit.

Dobitnik može sam odabrati kojeg točno datuma u rujnu želi ostvariti nagradu. Dobitnik će biti obaviješten putem e-maila ili telefona o načinu preuzimanja nagrade.

S Visitom otkrij ljepote Visa

Bilo da si u srcu aktivist, vizionar ili samo cijeniš dobru hranu, uz ponudu agencije Visit iskusit ćeš čaroliju udaljenu samo 1 sat i 10 minuta redovnom linijom od kopna, to jest Splita. Yahoo travel je u travnju ove godine objavio: "Vis je jedan od 10 neotkrivenih otoka iz snova". Mi ćemo dodati: Tako lijep, a tako blizu!

Kao strastveni zaljubljenici u Vis, osnivači Visita dugo su godina otkrivali tajne ovog karizmatičnog otoka i čuvali ih samo za sebe. A onda su ipak zaključili da specifičnosti i vrijednosti ovog čudesnog otoka, za kojeg smatraju da ima neprocjenjivi turistički potencijal, moraju podijeliti s cijelim svijetom.

Ponuda agencije i izleti koje nudi, logički su se nametnuli iz same povijesti otoka, njegovih prirodnih ljepota i postojeće gastro ponude. Nigdje se ne jede tako dobro kao na Visu! Da ne govorimo o netaknutoj prirodi nakon 50 godina izolacije otoka.

U ponudi su caving tour, discovery tour, trekking, posjet vinskim cestama, podrumima i gastronomiji, izvorni Vis, kajaking, ronjenje, biciklizam, penjanje, paragliding, team building programi i egzotična vjenčanja. Military i caving izleti dio su tzv. 'special interest' turizma, a za takve specijalizirane sadržaje nisu bitne temperatura i doba godine što će Vis učiniti atraktivnim i van top sezone.

Više info: www.visit.hr

Posjeti missZDRAVA.hr