'Joker' Joaquin Phoenix poslao poruku: 'Svi smo mi životinje'

Screenshot: PETA/Twitter
Zvijezda filma Joker, Joaquin Phoenix udružio je snage s najvećom organizacijom vezanom za prava životinja - PETA, People for the Ethical Treatment of Animals, te pokrenuo kampanju "Svi smo mi životinje." - "We are all animals.""
Vidi originalni članak

Navedena kampanja predstavljena je kao veliki plakat na Times Squareu u New Yorku. Plakat šalje jasnu poruku za poticanje veganskoga načina života, kojim živi i sam glumac.

Phoenix je već ranije sudjelovao u nekoliko kampanje PETA-e zagovarajući, između ostaloga, ovce, pse i ribe.

Goran Višnjić, Marija Omaljev, Miraj Grbić Motivi hrvatskih glumaca zbog kojih su postali vegani!

I sam je vegan tri godine

"Kada svijet pogledamo kroz oči druge životinje, vidimo da smo iznutra svi isti i da svi zaslužujemo živjeti bez patnje", rekao je Phoenix, koji je i sam vegan već tri godine

"PETA osigurava da se naša poruka o ravnopravnosti i empatiji uvelike ističe - u konačnici što je veće od Times Squarea?" rekli su članovi je organizacije PETA u svojoj službenoj izjavi.

"Ne želim uzrokovati bol drugom živom suosjećajnom biću. Ne želim mu oduzimati djecu. Ne želim ga prisiljavati na zatočeništvo i tovljenje samo kako bi bilo zaklano. To je apsurdno i barbarski. I ne mogu razumjeti kako možete svjedočiti tome, a da to ne utječe na vas. Tu je sigurno i učinak koji sve to ima na naš okoliš, a koji je razarajući." zaključio je Phoenix koji se na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu prošlog mjeseca pridružio veganskom prosvjedu lokalne organizacije za prava životinja

veganski sajam Danas uistinu nije teško biti vegan!

energične večere 4 visokoproteinske veganske večere

Posjeti missZDRAVA.hr