Jason Momoa je udomio preslatkog, ali neobičnog kućnog ljubimca

instagram Jason Momoa udomio je malo crno prase
Malo crno prase još nema ime, ali je već osvojilo Jasonove obožavatelje
Vidi originalni članak

Poznat kao Kahl Drogo u "Igri prijestolja" ili superjunak Aquaman, Jason Momoa u posljednjih je nekoliko godina osvojio Hollywood, ali i društvene mreže. Često ga možemo vidjeti kako ponosno predstavlja svoje havajske korijene, a nedavno je i podijelio snimku na kojoj peca u društvu prijatelja, obučen tek u tradicionalnu havajsku odoru malo. U istoj se odori pojavio prije par dana i u talk showu Jimmy Kimmel Live, a snimka otkrivanja ove provokativne odore brzo je "slomila internet". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jimmy Kimmel Live (@jimmykimmellive)

Osim što osvaja publiku svojim izgledom, Momoa oduševljava i velikim srcem. Već je prije progovarao o svim životinjama o kojima se brine, a među njima se nalaze i magarac, dva poluvuka te piton. Na svom Instagram profilu sada je objavio najnovijeg udomljenog ljubimca - crnog praščića. Dodao je kako razmišlja o tome da ga nazove Lau Lau ili Manapua. "Evo zašto ne mogu raditi sa životinjama, odmah ih želim povesti doma", napisao je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jason Momoa (@prideofgypsies)

Iako su praščići mali i slatki, ne bismo trebali tako brzo krenuti i sami udomiti jednog. Prase koje je Momoa udomio neće zauvijek ostati malo, nego će mu trebati velika štala jednom kada odraste. Isto je i sa svim ostalim minijaturnim svinjama koje se prodaju pod kućne ljubimce. Poznate kao teacup svinje, prodaju se dok su iznimno male i često su namjerno pothranjene kako bi ih uzgajivači spriječili da narastu. S vremenom i najmanji teacup praščići izrastu u odraslu svinju od minimalno 50-ak kilograma, što je ipak manje od obične svinje, ali i dalje dovoljno da im je potrebna posebna štala i mnogo prostora za život. 

Momoa na svom imanju ipak ima dovoljno prostora za sve životinje koje je udomio, a vjerujemo kako ovo neće biti zadnja njuškica koja se pridružila Momoa obitelji. 
 

Pogledaj video Jason Momoa obrijao bradu i poslao snažnu poruku

Posjeti missZDRAVA.hr