Ema Donev vodi po broju glasova! Čekaju se službeni rezultati

PR Ema Donov
Kako bi dobila stipendiju i ostvarila svoj san da postane astrofizičarka 14-godišnja Ema Donev iz Ivanić Grada trebala je skupiti više lajkova od svog konkurenta iz Sjeverne Amerike. Glasovanje je bilo otvoreno do ponoći 20. rujna
Vidi originalni članak

"Iako su neki lajkovi pristigli i nakon završetka roka, još u 9:15 po našem vremenu (00:15 po pacifičkom vremenu), dakle 15 minuta nakon roka, rezultati na Facebooku su bili 89 tisuća lajkova za Emu i 83 tisuće lajkova za Abela. Na YouTubeu Ema ima 69 tisuća lajkova, dok Abel ima 71 tisuću. To bi značilo da je ukupni broj za Emu 158 tisuća lajkova, a za Abela 153 tisuće lajkova. Broj lajkova je nastavio rasti i nakon roka pa je moguće da bude odstupanja u rezultatima koji još nisu službeno objavljeni, no zasad stvari izgledaju dobro za Emu", piše Index.

pomozi emi! Ema do kraja dana treba skupiti još par tisuća lajkova da stigne u finale

Ema se sama prijavila na globalno natjecanje mladih znanstvenika Breakthrough Junior Challenge. Stručni žiri je upravo njezin rad odabrao među 30 najboljih među 2400 prijavljenih iz cijelog svijeta. O pobijedi između nje i njezinog mladog kolege znastvenika iz SAD-a odlučit će broj lajkova koje su dobili za svoj rad, a objavljeni su na Facebook profilima i YouTubeu.

Posjeti missZDRAVA.hr