Dobar osjećaj je kupovati organsko

Sloganom 10 u 2010. obilježilo se otvaranje desete bio&bio trgovine u Arena centru, a glumci Ines Bojanić i Mario Valentić otkrili su zašto već godinama koriste samo prirodnu kozmetiku i hranu iz organskog uzgoja, te zašto ih se često može vidjeti kako razgledavaju police u bio&bio trgovinama
Vidi originalni članak

Sloganom 10 u 2010. obilježilo se otvaranje desete bio&bio trgovine u Arena centru na zagrebačkom Laništu. Otvaranje desete bio&bio trgovine razveselilo je mnoge vjerne kupce među kojima su i mnoge poznate osobe iz javnog života, čime je i ispunjena misija bio&bio trgovina - otvoriti deset trgovina. Ove godine bio&bio obitelj obogaćena je s tri nove lokacije u Zagrebu, Puli i Varaždinu. Mirjana Majerović, direktorica shopping Centra Arena izrazila je zadovoljstvo zbog tako kvalitetnog koncepta u Areni i naglasila da je otvaranjem bio&bio trgovine centar dobio i dodatnu vrijednost te poželjela još mnogo kupaca.

Voditeljica bio&bio lanca trgovina i članica Uprave Biovege Žana Hinek  izrazila je zadovoljstvo što je bio&bio postao i dijelom shopping centra gdje ga zbog odlične ponude od 2500 ekoproizvoda i vrlo ljubaznih djelatnika prepoznaju mnogi kupci i zagovornici zdravog života.

'Kupci su prepoznali bio&bio trgovinu kao mjesto gdje mogu tražiti cjelovite savjete, mjesto koje je više od trgovine, mjesto gdje se čovjek može susresti s prirodom u urbanom okruženju', rekla je voditeljica  bio&bio lanca trgovina Žana Hinek.

Zašto kupujemo organsko?

'Mene nećete često vidjeti kako kupujem muške 'gadgete', ali sam zato česti gost bio&bio trgovima. Volim ići tamo u shopping,  jer uvijek otkrijem neku novu namirnicu. Smatram da smo ono što jedemo, a investicija u zdravlje je jako važna', ispričao je Mario Valentić.

'Već sam 13 godina vjeran kupac u bio&bio trgovinama, a moja kćer Katja obožava njihove zdrave ekološke slatkiše. Otkad je počela jesti, hranim je sa sjemenkama, povrćem i slasticama iz bio&bio dućana', objasnila je Ines Bojanić koja je pomoću organske hrane poboljšala krvnu sliku i izliječila anemičnost.

Susret čovjeka i prirode

Lanac bio&bio trgovina ekoproizvoda jedinstven je i originalan hrvatski koncept kojeg su osmislili pioniri ekološke proizvodnje i prirodne prehrane Jadranka Boban Pejić i Zlatko Pejić. U ponudi se može pronaći oko 2500 ekoproizvoda iz asortimana hrane, prirodne kozmetike, prirodnih dodataka prehrani te sredstava za održavanje doma koji zadovoljavaju standarde organskog uzgoja, temeljene na etičkom i ekološkom pristupu, uz puno poštivanje poštenog (fair-trade) principa poslovanja.

Zastupljeno je čak stotinjak  vodećih svjetskih, no i hrvatskih brandova što ga čini doista jedinstvenim. Proizvodi iz bio&bio ponude ekološkog su porijekla, odnosno ne sadrže pesticide i insekticide te posjeduju certifikat ekološkog uzgoja. Velika se pažnja posvećuje i njihovoj cjelovitosti kao još jednom od dodatnih kriterija odabira proizvoda, čime se jamče najviša hranjiva vrijednost i nutritivna kvaliteta.

Besplatno savjetovalište

Mjesto gdje uvijek možeš potražiti savjet

Osim kvalitete samih proizvoda, od neprocjenjive je vrijednosti i kvalitetan rad bio&bio djelatnika te njihovo autentično iskustvo. Njima su ekoproizvodi, kojima su posvećeni i osobno i poslovno, dio životnoga stila.

Izvrsno su educirani, no i iskreni te pošteni jer znaju i osjećaju važnost onoga što rade. U potpunosti su posvećeni kupcima te će im uvijek rado pomoći savjetom.

Suradnja s ekopoljoprivrednicima

Trgovine bio&bio kontinuirano surađuju s hrvatskim ekopoljoprivrednicima iz desetak županija i od njih otkupljuju kompletan urod. Tako na aktivan način sudjeluju u poticanju razvoja hrvatske ekopoljoprivrede i unaprjeđenju hrvatskih ekoproizvoda, sa željom i namjerom kontinuiranog povećanja postotka domaćih ekoproizvoda u bio&bio trgovinama.

Prednosti eko kupovine

Ekoproizvodi iz bio&bio trgovina:

  • podliježu striktnim standardima zaštite, sigurnosti i kvalitete proizvoda
  • bogatiji su hranjivim sastojcima
  • dokazano su zdraviji, posebice za djecu
  • bogatijeg su okusa i iznimne vitalnosti
  • ne sadrže pesticide, teške metale, umjetne boje, arome i konzervanse
  • pakirani su u ekološku i neškodljivu ambalažu
  • usmjereni su na lokalne ekoproizvode
  • ekološkim proizvodima čuvaju se vode, kvaliteta tla i neobnovljivi resursi
  • kupovinom u bio&bio pronalazi se Dobar osjećaj

Više info: www.biobio.com.hr

Posjeti missZDRAVA.hr