Saša prošla detektor celulita

Saša se na detoksikacijskim tretmanima s mirisnim kremama i uljima osjeća poput prave kraljice, a uspješno je položila i test na detektoru celulita i razveselila se jer zbog dobre genetike nema tvrdokorni celulit
Vidi originalni članak

Saši su u TwinTime Health&Wellness Clubu pomoću BodyMetrixa - kompjuteriziranog programa za mjerenje i analizu ukupne tjelesne kompozicije, izradili analizu tjelesne figure i prema tome individualni plan za redukciju tjelesne težine i anticelulitne programe.

Celulit me uopće ne brine

'Sašin trenutačni omjer mišićne mase je oko 25 posto , koštane mase 11,7 posto, a masnog tkiva oko 37 posto, a njezin  Body Mass Index (BMI) je 31 , što se definira kao pretilost prvog stupnja', objasnila je dr. Dragica Kelam Perić koja je za Sašu sastavila program od 12 tretmana.

Pomoću Cell-Meter Professional - sofisticiranog toplinskog senzora, koji pruža mogućnost otkrivanja prvih stadija celulita Saša je obradovalo što nema tvrdokorni celulit, što objašnjava dobrom genetikom.

'Celulit me uopće ne brine, jer je tek u početnom stadiju', rekla je Saša.

Osjećam se poput kraljice

'Nikad nisam odlazila na kozmetičke tretmane, osim redovitih masaža jer su me zbog sjedilačkog načina života i prirode mog posla jako bolila leđa'.

'Detoksikacijski tretman u TwinTime me oduševio, masirali su me, mazali uljima i kremicama, zamotali u toplu deku, pa sam na kraju i zaspala.  Osjećala sam se poput prave kraljice', ispričala je Saša.

Pročitaj kako je Robert 'preživio' masažu toplim uljima...

Posjeti missZDRAVA.hr