Očisti organizam u sedam dana!

Detoksikacija je bitna i treba je provoditi redovito, posebno prilikom promjene godišnjih doba i nakon duljih perioda kada konzumiramo više jače i masnije hrane
Vidi originalni članak

Vraćanje životnog elana

Detoksikacija je bitna i treba je provoditi redovito, posebno prilikom promjene godišnjih doba i nakon duljih perioda kada konzumiramo više jače i masnije hrane. Temeljita detoksikacija vratit će vitalnost tvojem organizmu, a tebi optimizam i životni elan koji ti pomaže da kroz život ideš s osmijehom.

MethodDraine Detox je preparat koji će u samo 7 dana jednostavne i ugodne primjene očistiti tvoj organizam i uvesti tvoje tijelo i duh u bolje i vitalnije razdoblje života.

Napitak je potpuno prirodan i sadrži komorač, zeleni čaj, brezu, končaru, maslačak, artičoku, grožđe, pulpu i fukus. Svaki od ovih sastojaka zadužen je za poticanje rada nekog od tvojih organa čija je prirodna funkcija detoksikacija organizma, a to su jetra, bubrezi, crijeva i koža.

Tijekom samo sedam dana tvoji će organi poboljšati vlastitu funkcionalnost i tijelo će ti biti potpuno obnovljeno, a tvoje raspoloženje bolje i vedrije. MethodDrain Detox vrlo je praktičan, brz i djelotvornan proizvod, a možeš ga nabaviti u ljekarnama i na www.encian.hr.

U nagradnoj igri koja je trajala do 07. ožujka, 15 najsretnijih registriranih korisnika koji su osvojili prirodni preparat za detoksikaciju i čišćenje tijela - MethodDraine Detox iz Enciana su: Ivana Chluda, Josipa Kristić, Marija Petr, Dijana Oremuš, Katica Sršić, Ivica Mačković, Dalibor Gelenđer, Ivana Daradan, Viktorija Luetić, Tanja Vidović, Elena Ćosić, Anamarija Luić, Ivana Gavran, Marija Popovič i Sanda Perakić.

Posjeti missZDRAVA.hr