Mršavimo zdravo u Zagrebu i Ljubljani!

Počinje nova sezona zdravog mršavljenja na portalu Zdrava Krava! Trajat će sedam tjedana, a ove sezone donosimo novitet: prvi put akciju zdravog mršavljenja osim u Hrvatskoj organiziramo u susjednoj Sloveniji. Sponzor projekta 'Mršavimo zdravo uz Malinie' je Sensilab s proizvodom Malinie®
Vidi originalni članak

Između velikog broja prijava izabrali smo Brinu Mulc iz Zagreba i Nežu Šušteršič iz Ljubljane. Čestitamo odabranim kandidatkinjama, a o svim detaljima obavijestit ćemo ih putem e-maila ili telefona. Zdrava Krava zahvaljuje svima koji su se prijavili, izbor je zaista bio težak, a sve kandidatkinje ostavile su dobar dojam na redakciju Zdrave Krave i želimo im sreću!

O projektu

Sve aktivnosti odvijat će se u Zagrebu i Ljubljani. Kandidatkinje će dobiti kompletnu analizu u nutricionističkom savjetovalištu Vitaminoteka, a za njih će se izraditi posebni individualni jelovnici. Trenirat će pod stručnim vodstvom osobnih fitness trenera u First Fitness & Squash centru na Zavrtnici u Zagrebu i u Sokolfit u Ljubljani, a psiholog Hrvoje Maleković bodrit će ih u trenucima krize ili pada motivacije.

Sedam tjedana zdravog mršavljenja

Kandidatkinje ćemo redovno vagati i bit će obvezne prije stupanja u projekt potpisati ugovor. Projekt zdravog mršavljenja trajat će sedam tjedana. Tijekom cijelog tog perioda čitatelji Zdrave Krave koji nas prate u Hrvatskoj i Sloveniji moći će bodriti kandidatkinje i čitati savjete naših stručnjaka za zdravo mršavljenje.

Sponzor projekta 'Mršavimo zdravo uz Malinie' je Sensilab.

Posjeti missZDRAVA.hr