Kilogrami su počeli padati!

Nakon dva i pol tjedna dijete i redovitog vježbanja, Ninu su obradovali rezultati koje je pokazala vaga. Izgubila je 1 i pol kilogram te smanjila opseg bokova za pola centimetra, a opseg struka za čak dva centimetra. Nutricionistica Mirja Jošić zadovoljna je njezinim rezultatima i naglasila je kako je najvažnije da Nina usvaja zdrave navike koje su ključne za kasnije održavanje postignute tjelesne težine
Vidi originalni članak

Nina je smanjila opseg struka za 2 centimetra

''Nina je do sada izgubila 1,5 kilogram te njezina trenutna tjelesna težina iznosi 66,5 kilograma. Njezin indeks tjelesne mase spustio se sa 26,6 na 26,0 kg/m2 čime je Nina jedan korak bliže normalnoj tjelesnoj težini koju će ostvariti kada joj indeks bude ispod 25 kg/m2. Mjerenja su pokazala da joj se opseg struka smanjio za 2 centimetra te sada ima pola centimetra uže bokove, dok joj opseg struka trenutno iznosi 78 centimetara, a opseg bokova 100 centimetra'', objašnjava nutricionistica Mirja.

''Zadovoljna sam Nininim rezultatima i ako tako nastavi, vrlo brzo će postići svoj željeni cilj. Nina gubi kilograme i centimetre, a  pritom uživa u hrani i vježbanju te ono što je najvažnije - usvaja zdrave navike koje su ključne za kasnije održavanje postignute tjelesne težine'', rekla je Mirja.

''Ne osjećam se umorno i malaksalo''

Nina je zadovoljna rezultatima mjerenja i vaganja, ali priznaje da je očekivala nešto veći broj izgubljenih kilograma. ''Prvo mjerenje me iznenadilo jer sam očekivala da će vaga pokazati veći gubitak kilograma, ali zadovoljna sam jer sam u ova dva tjedna vrlo brzo promjenom prehrane prema kvalitetnim uputama nutricionistica iz Vitaminoteke osjetila pozitivne učinke kao što su primjerice smanjeni apetit te se nakon obroka nisam osjećala umorno i malaksalo.''

''Nupo proizvodima sam oduševljena jer sam očekivala da su dijetni napitci bez okusa i mirisa. Izuzetno su ukusni, a Nupo pločica mi je najveće veselje u danu. Prema veličini odjeće vidim da sam izgubila centimetre, posebice u struku zbog čega sam jako sretna. Zbog izuzetno dobrih i profesionalnih treninga s osobnim trenerom u PBS centru, vidim i veliku promjenu na koži koja je sada zategnuta. Ako su ovo rezultati nakon tek dva tjedna, vjerujem da će nakon još četiri tjedna rezultati biti još bolji te se veselim svakom novom izgubljenom kilogramu'', rekla je Nina.

Rezultate Nininog prvog vaganja pogledaj ovdje.

Ako i ti želiš mršavjeti i vježbati uz pomoć stručnjaka prijavi se u 'Mršavimo zajedno klub'!

Posjeti missZDRAVA.hr