Khloe Kardashian: "Obitelj je tražila od mene da smršavim"

Guliver/Shutterstock
Khloe Kardashian na kablovskoj mreži E vodi reality show "Revenge Body" u kojem emotivno povrijeđenim ženama nudi mogućnost da transformiraju svoja tijela i tako se najčešće "osvete" partnerima koji su ih prevarili.
Vidi originalni članak

Povodom premijere druge sezone Khloe je napisale da jako dobro razumije sudionike svoje emisije jer je i sama doživjela pritisak okoline zbog izgleda. Naime, Khloe je napisala da je njena obitelj na nju izvršila pritisak da smršavi i tako ojača Kardashian brend.

Kim Kardashian Kako je Kim Kardashian izgubila 22 kilograma za šest mjeseci?

Prisjetila se da je dobila poruku: "Khloe, trebaš smršavjeti jer ovakvim svojim izgledom narušavaš brend." O čemu Khloe kaže: "Shvaćam da je to došlo od menedžmenta koji upravlja brendom Kardashian, ali svejedno je zaboljelo."

Ljepota i relax Kim Kardashian tvrdi da je uklonila strije. Je li to zbilja moguće?

Ovo nije prvi put da Khloe Kardashian govori o svojoj težini. Početkom prošle godine povodom prve sezone showa stavila je svoju fotografiju prije i poslije. Na fotografiji "prije" bila je teža 20 kilograma te je napisala da je na njezinu težinu utjecao i razvod s bivšim suprugom Lamarom Odom.

Napisala je da ju je njezino putovanje do vitkosti učinilo sretnom i življom nego prije. "Prije nekoliko godina kada bi netko rekao da bih trebala nekoga motivirati da vježba i hrani se zdravo, nasmijala bih mu se u lice jer sam i sama bila punašna. Ali sada  sa svim ovim promjenama koja sam i sama doživjela smatram da je predivno osjećati se zdravim iznutra i izvana i da postizanje fitness ciljeva može pomoći da se lakše postave i ostvare i druge ambicije u životu."

Američka starleta Kim Kardashian tvrdi da je smršavila pijući limunadu Kim Kardashian mršavi uz limunadu

"Lijepo je što je Khloe sretna i zadovoljna sa svojim novim tijelom, ali žalosno je da je njezina obitelj nije podržavala u tolikoj mjeri kada je nosila odjeću druge veličine - veće", napisao je portal Women's' Health.

Posjeti missZDRAVA.hr