DVD za mršavljenje osvojili su...

Zdrava Krava daruje 10 korisnika koji su u igri darivanja u četvrtak 25. ožujka točno odgovorili na pitanje "Koliki treba biti dnevni unos kalorija prema dijeti dr. Kuliera?". Točan odgovor je "1250 kalorija", a najbrži od dr.sc. Iganaca Kuliera na dar dobivaju njegov DVD "Nutrifit"
Vidi originalni članak

Prvih deset korisnica koje su točno odgovorile i osvojile DVD "Nutrifit" su:

Natalija Krbot
Helena Ljaljić
Nataša Stojčević
Martina Bošnjak
Nihada Omerdić

Mihaela Cerin
Bosiljka Prebeg
Vesna Barišić
Marijana Pušić
Sandra Milin

Dobitnice će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju.

Dijeta dr. Kuliera

Najteže je planirati obroke prema kalorijskoj vrijednosti, a još je teže izbalansirati obroke tako da se u njima nalaze sve neophodne hranjive tvari. U tome ti sjajno može pomoći dijeta dr. Kuliera i gotovi jelovnici koji se nalaze na DVD-u Nutrifit. Dijeta je naštimana na 1250 kcal tako da ne izaziva stres niti pretjeranu glad. Kako god kombiniraš doručak, ručak i večeru uvijek ćeš dobiti 1250 kcal, a imaš na raspolaganju 33 doručka, 33 ručka i 33 večere plus razne međuobroke, što znači da se mjesec dana može jesti bez ponavljanja obroka.

Rezultati su sigurni i pouzdani ukoliko se radi o visoko motiviranom i ustrajnom korisniku koji koristi i cijeli niz pomoćnih metoda i sredstava. Trajni učinci se postižu samo kada to postane novi stil u ponašanju i životna filozofija, a ne trendovsko mršavljenje pred sezonu kupanja, vjenčanje i slično. Suprotno tome, ako se navedena dijeta provodi samo mjesec dana i onda naprasno prekine, kilogrami se vraćaju natrag, to jest počinje vrtnja u krug koja je poznata kao jo-jo efekt. Savim je jasno da nemotivirane osobe, kao i osobe koje stvari rade površino, bez stvarne želje za uspjehom, nemaju šansi ni s jednom dijetom pa ni ovom. Suvišni kilogrami se ne skidaju bez odricanja, izgaranja i samoprijegora.

Kako stoji dijeta dr. Kuliera u odnosu na ostale dijete?

U kontekstu raznih dijetnih režima, kojih do sada ima najmanje 250 registriranih, dijeta dr. Kuliera spada u "optimalne" jer se nalazi u zoni sigurnosti glede zdravlja, a ipak je dovoljno brza za najveći broj korisnika oba spola. Ono što je najvažnije, nema strogih zabrana to jest samo se preporučuje izbjegavanje jako masnih jela (kolača od dizanog tijesta, raznih umaka, svinjskog pečenja, majoneze i slanine) s tim da je centralno mjesto kontrole tanjur. Umjesto 3 uobičajena veća obroka preporučuje se 5 manjih gotovo minijaturnih i pijenje većih količina nezaslađenih tekućina. Kod osoba oba spola preko 100 kilograma preporučuje se intenzivan trening najmanje 3 puta tjedno po pola sata, bilo u teretani, bilo u brzom hodanju najmanje 3 km. Centralno mjesto na DVD-u "Nutrifit" zauzima generator jelovnika koji dopušta korisniku da sam izabere i posloži namirnice za svoje obroke i tako aktivno sudjeluje u skidanju viška kilograma. 

DVD "Nutrifit" može se naručiti na broj telefona: 01-6688-611

Posjeti missZDRAVA.hr