Novi način prehrane bivše Viktorijine anđelice

Uvjereni smo kako Viktorijinim anđelicama nije uvijek lako održavati fit liniju, a sada i znamo da se bivše Viktorijine anđelice bore s različitim dijetama kako bi zadržale vitko tijelo. Tako je bivša Victoria's Secret manekenka Rosie Huntington-Whiteley izjavila kako je nedavno  započela "brutalan" novi način prehrane za koji vjeruje da ga neće moći provoditi cijele godine, ali ju je već sada prisilio da pomnije bira namirnice
Vidi originalni članak

 "Nedavno sam odlučila pokušati slijediti plan prehrane kreiran od strane liječnika Dr. Nigma Talib, a ona je zapravo naturopat koji vjeruje da zdravlje, lijepa koža i vitko tijelo započinju sa zdravim crijevima", izjavila je Rosie Huntington-Whiteley. "Tako mi je liječnik savjetovao da moram u potpunosti iz prehrane izbaciti šećer, mliječne proizvode, gluten i alkohol. I neću lagati, bilo je brutalno. Za mene je takav način prehrane veliki izazov i trebalo mi je nekoliko tjedana da se uopće naviknem, odnosno u potpunosti odbacim sve zabranjene namirnice?, dodala je manekenka.

Ujedno je spomenula kako ovaj način prehrane sigurno nije nešto što bi provodila tijekom cijele godine, ali joj je omogućio da puno više razmišlja pri izboru hrane. "Definitivno ću nakon određenog vremena u prehranu ponovno uvoditi neke kolače, malo sira i malo vina", rekla je Huntington-Whiteley.

Saznaj kako se osloboditi šećera u četiri tjedna!

Posjeti missZDRAVA.hr