Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
imala sam puno peruti, a na dijelovima glave i masnu koje me je svrbila, pa su mi ostajale rane. Kupila sam u DM ulje čajevca i stavila direktno par kapi na rane i to se povuklo možda kroz tjedan dana.
…prikaži još!. Par kapi ulja čajevca sam stavila i u šampon kojim perem kosu. S čajevcem sam riješila tih rana, ali je perut ostala. Na internetu sam pronašla masku i probala i uspjelo je. Nakon samo jednog tretmana perut je nestala. maska: 2 žlice soka kapule,1 žumanjak, žlica meda i žlica ulja(maslinovo, čičkovo...). Staviti na kosu, zamotati u plastičnu vrećicu, pa u ručnik i držati oko 1 sat, a nakon toga uobičajeno oprati kosu.
Banana hrani kosu i daje joj sjaj
Komentari 1
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.