Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava
dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s
Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa
zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
S išijasom vučem probleme vec preeedugo vremena. Probavala s raznoraznim gelovima, od voltaren gela, gavezove masti i slicno. Nedavno sam si naručila acuraflex kremu. Preeezadovoljna sam. Jaka je stvarno, djeluje čak i drugi dan. Definitivno moja preporuka svima.
Moje lično mišljenje je da niste mogli bolji izbor donijeti. Ja sam imala mnoge probleme sa išijasom, bolovima u zglobovima te koljenima, sve probala ali Acuraflex je nešto najbolje na tržištu. Jedan period nisam mogla da se popnem uz stepenice
…prikaži još! koliko sam jake bolove u koljenima imala. Danas i sama pomisao na tu bol mi jezu donosi.
Da li ste probali možda Acuraflex kapsule takodjer? Ja sam naručivala preko ovog linka i prezadovoljna sam- i zdrava konačno. www.acuraflex.hr
Prije 2 mjeseca sam si kupio baš Acuraflex komplet. Kapsule pijem radi problema s hrskavicom u koljenima i veoma sam zadovoljan s njima. A bez kreme mislim da ne bih mogao, jer je često mažem kad mi se upale mišići
…prikaži još! od trčanja. S obzirom da treniram nogomet itekako mi dobro dođe nakon iscrpnog treninga.
S obzirom da radim kao odgajateljica u vrtiću išijas mi je zadavao ogromne probleme. Da mi suprug nije u ljekarni kupio Acuraflex komplet ne znam iskreno kako bih nastavila s poslom. Pogotovo krema koja mi je djelovala trenutno na bol.
…prikaži još!. Zato je vučem uvijek s sobom gdje god idem :)
Slažem se s svima, ja bez acuraflex kreme ne idem nigdje.. uvijek sam vukao voltaren gel ili slično ali ni približno mi ne pomaže kao acuraflex. kad naletiš na nešto sto valja držiš se toga.
Tu sam i pročitala da acuraflex krema pomaže kod išijasa i naručila si online. Prvi put da nisam pogriješila i da me neki forum nije naveo na krivu informaciju. Znači odlična je.
Acuraflex krema je preeodlicna. U ljekarni je suprug kupio i to na preporuku ljekarnice. Mene je išijas opalio na poslu i od onda se stvarno trudim imat je svugdje. Doduse nije ni cilj mazat se uvijek nego se treba potrudit
…prikaži još! malo i istezat ujutro i prije spavanja, sto manje sjediti.....
Kokica u pravu si, pogotovo prije mazanja kreme. Ja prije nego si namazem acuraflex zagrijem si mjesto koje me boli jer se onda pore otvore i krema puno dublje ude i puno bolje onda napravi svoj poslic :)
Taman jucer komentirao za acuraflex, znaci nisam jedini koji je zadovoljan :) ali kao sto sam napisao treba sto manje sjediti i istezati se par puta dnevno
Ja koristim vrući termofor da ugrijem mjesto koje me boli i nakon što mi se pore
otvore si namažem kremu od acuraflexa. I ja i suprug koristimo i zadovoljni smo
U potpunosti se slažem da je tjelovježba ključ za fleksibilnost i pokretljivost ali uz pomoć kreme za bolove Acuraflex koja stvarno olakšava cijeli proces liječenja išijasa.
Ja sam se baš dugo mućila sa išijasom, svakodnevni bolovi, nisam mogla normalno funkcionisat uopšte... Probala sam sve moguće preparate koje su mi ljudi spominjali i ništa mi nije pomagalo. Skoro mi je komšinica preporučila Acuraflex kremu i poslije korištenja
…prikaži još! te kreme mnogo se bolje osjećam, mnogo lakše hodam i svima bi je preporučila. Ima da se kupi u ljekarnoj ali ja sam naručila na njihovom sajtu https://acuraflex.hr/dojmovi-korisnika-acuraflex/ i došlo je odmah sutradan. Zaista sve pohvale
Ja koristim vrući termofor da ugrijem mjesto koje me boli i nakon što mi se pore otvore si namažem kremu od acuraflexa. I ja i suprug koristimo i zadovoljni smo
Odličan proizvod za jačanje zglobova. Od ovog ćete definitivno biti pokretniji! Nema više ukočenosti, Lakše se krećem. Vježbam kao nekad. Treba misliti na hrskavicu i zglobove dok je vrijeme! Preporučujem. Najbolji proizvod za zglobove i hrskavicu. Link za Web Shop
…prikaži još! se nalazi ispod:
http://acuraflex.hr/
#bolovi u donjem dijelu leđa
#išijas
#artritis
#bolovi u nogama
#upala zglobova
#bol u koljenu
#bolovi u leđima
Mislim da u ovom članku može da se pročita dosta baš o ovoj temi https://isijas.hr/najbolji-lijekovi-za-isijas/ a što se tiče Acuraflex slažem se da je predobra stvar i krema i kapsule!
Kako spriječiti i liječiti išijas?
Komentari 21
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Zdrava dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Zdrava te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.