Psiha i seks 06. svibnja 2024.

5 horoskopskih znakova koji će imati najviše sreće ovaj tjedan

Foto: Unsplash+
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Malo ljubavi i malo brige uvijek može pomoći.

Ovaj tjedan pet horoskopskih znakova imat će vremena pružiti sebi brigu i ljubav koja im je potrebna. Važno je samo da postave zdrave granice i ugode sebi jer su njihove potrebne jednako važne kao i tuđe. Savršeno je vrijeme i da stvore nešto trajno, bilo da je riječ o kreativnom projektu, poslu ili romantičnoj vezi. Ako ste jedan od ovih pet horoskopskih znakova, budite iskreni o svojim željama i imat ćete sreće ovaj tjedan. 

Ovan

Imate više moći na dohvat ruke nego svi vaši protivnici zajedno i to je vaša snaga ovaj tjedan. Ne dopustite nikome da vas učini malim ili beznačajnim. Vi ste snažni, samo drugi to možda još ne znaju. Također, postavite zdrave granice i radite ono što odgovara vašoj duši. Ako vam treba vremena za sebe, uzmite ga, ne morate se nikome objašnjavati. A isto vrijedi i ako se želite družiti s drugima. 

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koji će uvijek reći što misle Psiha i seks

Rak

Vaša unutarnja snaga je fascinantna stvar. Ona vam uvijek pomaže da nastavite napredovati u životu, unatoč vašem okruženju. A ovaj tjedan kozmičke sile posebno će biti na vašoj strani. Vaša će intuicija biti još jača pa obratite pozornost na znakove koji se pojavljuju. 

Možda te zanima... Horoskop za svibanj za sve znakove Psiha i seks

Bik

Ne razmišljate previše u crno-bijelim okvirima, već ćete shvatiti da postoji puno sivila. To ponekad znači da i dobar čin može dovesti do nečega lošeg. No, kozmičke sile su na vašoj strani i radite ono što mislite da je dobro i ne dajte da vas negativni komentari spriječe u vašim naumima. Pred vama je dug put, ali dobro vam ide. 

Ljubavni par ruke Možda te zanima... Zašto ne možete naći srodnu dušu? Horoskop nudi odgovor Psiha i seks

Jarac

Shvatite da i kao početnik možete postići nešto sjajno te da ne trebate biti stručnjak u određenom području kako biste uspjeli. Isto tako, ako se osjećate emocionalno i to vam se ne sviđa, prebacite se na nešto drugo. Vaša je intuicija ovaj tjedan jača i pomoći će vam da se usmjerite prema onome što vam koristi. 

Možda te zanima... Svaki horoskopski znak ima idealnog kućnog ljubimca za sebe Psiha i seks

Lav

Nitko vas ne može zaustaviti, osim ako im to ne dopustite i tada zapravo sami sebe sabotirate. No, važno je da se u tim trenucima oslonite na svoj osobni stil i budete vjerni sebi u svim životnim aspektima. Karma će biti na vašoj strani. Također ćete imati vremena i za zabavu pa se družite s prijateljima i voljenim osobama. 

prijatelji zagrljaj Možda te zanima... Horoskopski znakovi koje svi vole, jeste li među njima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.