Eko 05. studenoga 2018.

Eko perilica rublja savjetuje kakvo pranje odabrati ovisno o boji i vrsti tkanine

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Inovacije više nisu rezervirane samo za tehnološki napredne poslove, već i kako bi nam olakšale svakodnevni život čak i u naizgled banalnim situacijama.

Među njima su i svakodnevni kućanski poslovi, poput usisavanja, pranja suđa ili rublja u koje utrošimo dobar dio svog slobodnog vremena. Na tragu inovacija za lakši život, osmišljena je i najnovija generacija perilica za rublje s jedinstvenom QuickDrive tehnologijom.

Sve ono što smo oduvijek željeli od perilice rublja, pa i mnogo više, nalazi se u jednoj Samsungovoj perilici rublja. Osim što je glavna svrha QuickDrive perilice –brzo i kvalitetno pranje rublja – u potpunosti unaprijeđeno, perilica je ekološki standardizirana te prilikom svakog pranja štedi čak 20 posto više energije.

Standardni ciklus pranja rublja u perilici, koji se sastoji od pretpranja, pranja i centrifugiranja, QuickDriveodradi za samo 39 minuta. Kako bi rublje doista bilo kvalitetno oprano kao da je perilica odradila svoj uobičajeni program pranja, tu je EcoBubble pametna značajka. Miješanjem zraka i vode u QuickDrive perilici, EcoBubble stvara mjehuriće deterdženta koji brže prodiru u tkanine i povećavaju učinke deterdženata čak i pri niskim temperaturama.

Za održavanje performansi pranja i pomnu njegu tkanina, brinu se pametne značajke LaundryRecipeteHomeCareWizard. Kako bi odabrali najoptimalniji ciklus pranja, LaundryRecipe daje vam preporuke za pranje ovisno o boji, vrsti i oštećenju tkanine. O potencijalnim problemima na vrijeme će vas obavijestiti HomeCareWizard te automatski pružiti brzu podršku za rješavanje eventualnih problema. Uz pametnog pomoćnika u obliku QuickDrive perilice, pranje rublja ne predstavlja još jedan zamoran kućanski posao, već čini naš dom inovativnijim i naprednijim.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.