Fitness Let's Get Fit! 07. ožujka 2022.

Želiš biti fit do ljeta? Naši stručnjaci znaju kako

Natječaj
Foto: Thinkstock Prijavi se na natječaj u kojem će ti naši stručnjaci Zdravolovci pomoći da usvojiš zdrave navike

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Želiš biti zdrava i fit do ljeta? U našem projektu će ti stručnjaci Zdravolovci pomoći da usvojiš zdrave navike, smršaviš, naučiš kako pravilno trenirati i hraniti se i dođeš do svog cilja! Za vrijeme trajanja projekta dobit ćeš savjete i potporu od: fitness trenera, nutricionistice, psihoterapeutkinje i liječnika opće medicine.

Portal missZDRAVA  u suradnji s PIK Vrbovec pokreće projekt 'Let's Get Fit!' kako bi svojim čitateljicama i čitateljima pomogli da uz stručnu potporu naših Zdravolovaca usvoje što više zdravih navika i pozitivnih promjena i počnu na pravi način brinuti za svoje tijelo i um, a tako i za cijeli svoj život. 

U našem projektu sudjeluje interdisciplinarni tim uglednih stručnjaka, Zdravolovaca koje okuplja portal missZDRAVA, a tim uključuje: mag. nutricionizma (Institut funkcionalne medicine) Sandru Krstev Barać, fitness trenera Denis Rajčića,  dr. med. mag. univ. psihoterapije Ivu Stasiow i dr. med. spec.obiteljske medicine Igora Petrovskog.

Upoznajmo Zdravolovce koji će sudjelovati u projektu:

Denis Rajčić | Author: Mateja Vrčković Foto: Mateja Vrčković Fitness trener Denis Rajčić član je tima Zdravolovaca na portalu missZdrava

 | Author: Mateja Vrčković Foto: Mateja Vrčković Sandra Krstev Barać, mag. nutricionizma (Institut funkcionalne medicine) članica je tima Zdravolovaca na portalu missZdrava

Igor Petrovski | Author: Mateja Vrčković Foto: Mateja Vrčković Igor Petrovski, dr.med, spec. obiteljske medicine

Iva Stasiow | Author: Mateja Vrčković Foto: Mateja Vrčković dr. med. mag. univ. psihoterapije Iva Stasiow članica je tima Zdravolovaca

Što te sve očekuje?

Od 7. do 20. ožujka možeš se prijaviti na natječaj na portalu missZdrava putem obrasca u članku. Nakon što prikupimo sve prijave, o pobjednicama natječaja odlučuje redakcija portala missZdrava. One će dobiti online privatno savjetovanje s nutricionisticom koja će im dati preporuke za zdraviju prehranu, vježbanje s fitness trenerom koji će im napisati smjernice kako pravilno trenirati za najbolje rezultate, a dobit će i savjete od psihoterapeutkinje kako se motivirati u trenutku krize i preporuke liječnika. Svi koji se prijave na nagradni natječaj, pristaju na fotografiranje, snimanje i sudjelovanje u projektu tijekom 3 mjeseca. Nagrade će osigurati i naš pokrovitelji projekta  "Let's Get Fit! " PIK Vrbovec te partner projekta SpeedFit. .

Čitateljice koje su u nagradnom natječaju osvojile program mršavljenja su Željka Vučko, Martina Pendl i Maria Mesarić. Hvala svima na sudjelovanju!

Pravila natječaja pročitaj ovdje.

U životu je najvažniji balans. Živjeti zdravo često podrazumijeva potrebnu samodisciplinu koja se stječe usvajanjem zdravih navika – od odabira nutritivno kvalitetnih namirnica do redovite tjelovježbe. PIK Kuhana šunka i PIK Šunka u ovitku sadrže samo 2% masnoće, dok istovremeno porcija od 85 do 100 grama zadovoljava 30 do 50 posto dnevnih potreba za proteinima. Ili, pojednostavljeno, ako radite na svojoj fit liniji, a želite istovremeno ostati sit – PIK šunke su idealan odabir.
Izrađuju se od najkvalitetnijih komada svinjećeg buta, a sav višak masnoće uklanja se ručno. Ne sadrže pojačivače okusa, umjetna bojila, gluten ni soju, a imaju i smanjen udio soli od 25%. Najbolje će doći do izražaja u osvježavajućim salatama, sendvičima, kajganoj ili pak tjesteninama, a uloviš li sama sebe kako u ponoć stojiš pred hladnjakom, bez grižnje savjesti posegni za kojom šnitom. Više saznaj ovdje!

 


 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.