Tvoj mjesečni i ljubavni Feng Shui horoskop

Unesi datum rođenja i saznaj prognozu za ovaj mjesec te opis svog osobnog elementa. Kako se energija mijenja 7. ili 8. dana u mjesecu, feng shui horoskop vrijedi od 8. dana tekućeg do 8. dana sljedećeg mjeseca. Horoskop je pripremila Aleksandra Dorann, stručnjakinja za Feng Shui.

Zdrava Krava Feng Shui
HOROSKOP ZA listopad
Listopad je treći mjesec za redom kada je naglašena energija Metala. U isto vrijeme je naglašena i energija Zemlje i time energija Metala gubi na oštrini. Za osobe rođene u elementu Metal ovo je razdoblje kada više osvještavaju svoje potrebe i želje. Energije u listopadu će te forsirati da se suočavaš s takozvanom okrutnom realnošću, a ti bi htjela malo uživati u postignućima prošlih mjeseci, odmarati i što manje planirati. Neki neočekivani troškovi će te vrati na zemlju i pouka je možda u tome da realnost ne treba shvaćati kao strogo uokviren sistem koji ograničava kreativnost i guši duh. Sve je stvar odluke kako pristupamo životu i zadacima te testovima koje dolaze, možeš se danas odlučiti da je ono 'što moraš' ono što sama biraš i što te konstantno puni iznutra, a ne iscrpljuje. Yin Metal žene će ispitivati kvalitetu ljubavne veze, Yin Metal muškarci će biti skloni prigovaranju.

Opis tvog osobnog elementa

Tvoj karakter: Za razliku od yang metala, yin metal ljudi su nježni i osjetljivi. Neizdržljivi su, ne podnose pritisak i ne vole fizički rad. Izvana su privlačni, uvjerljivi i inspirativni. Osim što blješte poput dijamantne ogrlice, kad su ugroženi, mogu biti oštri poput dijamantne oštrice.

Yin metal je poput blještava nakita, poput skupocjene ogrlice.