Dijeta 07. srpnja 2011.

'Svi su ponosni jer sam smršavjela'

Marina-Smetisko1-1
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Marinina prijateljica koja ju podržava u mršavljenju, Ivana Mišić, i sama je razmišljala o prijavljivanju za akciju "Mršavimo zajedno". Po njezinom mišljenju, najvažnije je da se Marina naučila zdravo hraniti, što će joj pomoći da kolesterol drži pod kontrolom, no ništa manje važno nije ni zadovoljstvo novom linijom

U programu mršavljenja, koji zna biti i vrlo zahtjevan, Marini je najvažnija podrška obitelji, njezinih dviju kćeri i supruga:

"Oni su ponosni na mene i to mi puno znači, jer mi nije baš jednostavno skoro cijeli dan raditi i u šest navečer odraditi trening u teretani i LPG tretman", priznala nam je Marina te dodala kako uz svoju obitelj, ima i puno prijateljica koje su jako ponosne na nju. Jedna od njih je i Ivana Mišić, za koju Marina kaže da je s njom prošla sve faze u životu: i dobre i loše, i debele i mršave.

Ivana je Marini podrška još od prijavljivanja za sudjelovanje u akciji "Mršavimo zajedno". Ispričala nam je kako je i sama razmišljala o prijavljivanju za mršavljenje sa Zdravom Kravom, ali budući da redovito vježba i pazi na prehranu, nema ozbiljnijih problema s težinom pa je smatrala da ne bi ušla ni u uži izbor.

Prijateljski savjeti o zdravoj prehrani

Kako joj je zdrava prehrana posebno područje interesa, Ivana s Marinom često razgovara o tome i daje joj razne savjete.

"Budući da je Marina uvijek jako uživala u hrani, mislim da joj je sada najveći problem to što ne smije jesti sve što poželi. Uz to, kako je paralelno s početkom akcije dobila i novi posao, možda sada ima malo previše obaveza. No unatoč svemu tome, jako joj dobro ide. Izgubila je već dosta kilograma i tijelo joj se preoblikovalo baš kako treba. Ja ju uvijek potičem da i nakon programa mršavljenja nastavi s redovitim vježbanjem", kaže Ivana.

Po njezinom mišljenju, najveća korist od akcije "Mršavimo zajedno" za Marinu je to što se naučila zdravo hraniti, što bi joj trebalo pomoći i da svoj kolesterol drži pod kontrolom. No ništa manje važno nije ni zadovoljstvo novom linijom i boljim izgledom, jer, kako kaže, čovjek je zadovoljniji kada može odjenuti što god želi, ne brinući hoće li izgledati debelo.

Sve je lakše uz žensku podršku

Marina nam je spomenula još nekoliko najbližih prijateljice - Snješku, Tanju, tri Marijane i Ljiljanu - kojima je također zahvalna što je podržavaju:

"To su stvarno sve prekrasne osobe koje znam najmanje 15 godina i koje su me oduvijek podržavale i u dobru i u zlu. Marijana Kos je moja životna pratiteljica, od rođenja do danas. Život nas je spojio još kao bebe - ležale smo jedna do druge u rodilištu, kao i naše mame koje su se odmah sprijateljile. Sada sam ja sam njoj vjenčana kuma, a ona meni. Iako živi i radi u Sloveniji, otkrila je da sam u projektu "Mršavimo zajedno" prije nego što sam joj ja to javila. I bila je oduševljena", ispričala nam je Marina.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.