Dijeta 14. srpnja 2011.

Marina svladala sve prepreke do vitkosti

Marina_Knjiga
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Pročitaj Marinin posljednji dnevnik mršavljenja u kojem se prisjeća cijelog svog putovanja prema vitkosti, zdravlju i dobroj formi, od početne nevjerice kada je saznala da je ozbiljan kandidat za akciju "Mršavimo zajedno", preko svih teškoća i izazova u teretani, ali i na obiteljskim feštama, do zadovoljstva postignutim na kraju

Prošlo je dva mjeseca i nekako ne mogu vjerovati da je gotovo. Na početku nisam mogla ni povjerovati da su me izabrali. Prijavnicu sam ispunila više iz znatiželje pa me iznenadio poziv iz Zdrave Krave. Kad su mi rekli da sam ozbiljan kandidat opet nisam mogla vjerovati sve do prvog slikanja. A onda je sve krenulo…

Sretna sam što sam uz sebe imala stručni tim

I kako ne bih bila sretna kad sam uz želju da smršavim dobila i veliku podršku stručnoga tima, a uz sve to još i proizvode Vindije, Vivere, NovaDiet, Coco Juice... koji su bili vrlo ukusni i koji su mi pomogli da izdržim dan, a da se ne osjećam gladnom. Uz fora trenirku od adidasa, sve je moglo krenuti. 

Lijepo je bilo imati tako veliku podršku ekipe iz Zdrave Krave koja je sve to uspješno koordinirala i unatoč svim mojim obavezama uvijek nalazila kompromis, i Igora, mog "osobnog psihologa" čije savjete sam dobro iskoristila.

Moj trener Domagoj svojski se trudio da me na početku sve boli, ali sam se zato osjećala kao pobjednik kad sam izlazila iz teretane. I uz mog drugog trenera često bi mi došlo da plačem. Cure iz LPG EndermoSpa centra stvarno su se trudile da se na tretmanima što bolje osjećam nakon napornog treninga.

Sve je, naravno, bilo lakše i uz moje prijatelje i moju malu obitelj

Naučila sam da se sve može

A što sam postigla, postigla sam... znam da sam mogla i bolje i više, ali i ovako sam zadovoljna, jer sam naučila da se sve može i stekla zdrave navike prehrane. Više ne trčim u prvu pekarnicu kad sam gladna, već pomno biram u dućanu nešto lagano, zdravo i zasitno. Naučila sam brojati kalorije i bez obzira na moj sjedeći posao trudim se što više kretati, šetati. 

Kad bih rekla da je bilo lako, lagala bih, jer bilo je i teških dana, na primjer kad sam trebala kuhati za moju obitelj u kojoj su svi gurmani i vole konkretne stvari, a pri tome ne isprobati jelo... Pa sve one fešte, pričesti i tako dalje. To su bili izazovi kojima je bilo teško odoljeti. 

Ipak sam se uvjerila da se sve može i za mene je to jedno vrlo lijepo i pozitivno iskustvo u životu i zbog toga sam svima zahvalna, svim mojim kladioničarima, navijačima, čitačima...

  • Default avatar -
    toncica21

    Draga Marina,imaš peticu iz zalaganja-super si i izgledaš super.Tvoj osmijeh govori sve i koliko ti sve ovo znači.Samo naprijed!

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.