Veliki popusti u Klinici Svjetlost!

Zahvaljujemo vam se na povjerenju koje ste iskazali ispunivši obrazac za besplatnu korekciju vida u Klinici Svjetlost u suradnji sa portalom Zdrava Krava. S obzirom da je dobitnik mogao biti samo jedan, a prijavljenih je bilo preko 1300, Uprava Klinike Svjetlost odlučila je nenagrađenim sudionicima izaći u susret i ponuditi jedinstvene uvjete laserske korekcije vida
Vidi originalni članak

Trenutna cijena operacije jednog oka LASIK metodom iznosi 6.000 kuna po oku, a operacija staračke dalekovidnosti metodom INTRACOR iznosi 11.000 kuna po oku, dok je pregled za lasersko skidanje 750 kn.

Ovim putem tebi kao sudioniku nudimo jedinstvenu cijenu:

  • pregled za lasersko skidanje dioptrije za 400 kn
  • lasersko skidanje kratkovidnosti i dalekovidnosti za 4.500 kn po oku
  • operacija staračke dalekovidnosti metodom INTRACOR za 9.000 kn po oku

Cijena se odnosi na sve metode plaćanja. Načini plaćanja (gotovina i kreditne kartice)

Kreditne kartice:

  • jednokratno cjelokupan iznos se naplaćuje odjednom
  • Obročno plaćanje cjelokupan iznos se naplaćuje na najmanje 2, a najviše 12 mjesečnih obroka (rata). Obročno plaćanje je moguće American Express, Diners te Mastercard, Maestro i VISA kreditnim karticama Zagrebačke banke.

Ova promocija je jedinstvena i kao takva ograničena je na sudionike i možeš je iskoristiti do 31.12.2011. godine.

Klinika Svjetlost još jednom zahvaljuje ti se na povjerenju iskazanom u sudjelovanju u ovoj akciji.

U slučaju da želiš iskoristiti ovu jedinstvenu priliku za korekciju vida po najnižoj cijeni u Hrvatskoj molimo te da nam se što prije javiš na ovaj email: info@svjetlost.hr. Priloži podatke o svom imenu, prezimenu, dioptriji i broju telefona na koji te možemo kontaktirati za dogovor o terminu tvojeg pregleda i potencijalne korekcije vida.

Posjeti missZDRAVA.hr