Tim Roth u Zagreb došao na operaciju: 'Prvi puta u životu vidim na to oko'

24sata Promo
Britanski glumac Tim Roth (58) poznat po ulogama u kultnim filmovima Quentina Tarantina (56), ali i hit seriji 'Laži me', doletio je nakon šestomjesečnog snimanja nove dramske serije iz Liverpoola u Zagreb kako bi se, kako kaže, zauvijek riješio problema s vidom.
Vidi originalni članak

Roth je viđen 10. prosinca u Hotelu Esplanade kako čita poruke na mobitelu. Glumac prvi put u 40 godina vidi čitati bez potrebe za naočalama jer je samo dan ranije operiran u zagrebačkoj Klinici Svjetlost.

Oftalmolog Nikica Gabrić i njegov tim operirali su Rotha i njegovu suprugu Nikki te im ugradili najnoviju generaciju multifokalnih leća s proširenim fokusom. Oboje su već nekoliko sati nakon operativnog zahvata, kako kažu, vidjeli dobro i uživali u Zagrebačkom adventu.

"Cijeli život sam vjerovao da mi je lijevo oko slabovidno. Mislio sam da vidim manje od 30 % na njega... Bio sam kod mnogih liječnika u Kaliforniji i Engleskoj koji su me uvjeravali da nema nade. Nakon dva sata provedenih u Svjetlosti, prvi puta u životu vidim na to oko", rekao je glumac. 

Osim Rotha, u klinici su se operirali i Armande Assante koji je svoje iskustvo podijelio s glumcima Francom Nerom i Cassandrom Gavom, a oni su pak to podijelili s Ivanom Trump i Timom Rothom.

Posjeti missZDRAVA.hr