Tajlandska masaža, tretman lica ili refleksologija po 50 posto nižoj cijeni

PR Tajlandska masaža, tretman lica ili refleksoterapija po 50 posto nižoj cijeni u hotelu Aristos u Zagrebu
Ubrzani način života, neprestana jurnjava i preopterećenost poslom, kućanskim obavezama te svim ostalim životnim izazovima dovode nas do sindroma burnouta. Stres utječe na um i tijelo što nas dalje sprječava u normalnom obavljanju svakodnevnih zadataka.
Vidi originalni članak

Stres je sastavni dio naših života i nema osobe koja bar jednom u životu nije izjavila da je „pod stresom“. Kad tijelo više jednostavno ne može, trebamo ga opustiti, pružiti mu izvor pozitivne energije, ukloniti umor i pružiti mu dodatnu snagu kako bismo krenuli u nove pobjede.

Opustite svoje tijelo od glave do pete

Ono što će vašem tijelu sigurno vratiti potrebnu energiju je naša najpopularnija masaža –tradicionalna tajlandska masaža. Provodi ju certificirano osoblje s Tajlanda s dugogodišnjim iskustvom u struci. Pružite svom tijelu odmor kakav zaslužuje i uštedite 50 % popusta na Wellness danima otvorenih vrata u periodu od 6. do 10. prosinca u Yes to Beauty Wellness & Spa centru u hotelu Aristos.

Osvježite umorno lice u manje od pola sata

Umorna i suha koža zbog stresa, neprospavanih noći, užurbanog načina života ne izgleda primamljivo, je li tako? Svakodnevno na svoje lice nanosite različite kozmetičke preparate, no nikako ne možete ukloniti umoran izgled – problem je što vašem licu treba osvježenje i dodatna hidratacija. Naš tretman za njegu lica Instant Refresh Facial namijenjen je za sve dobne skupine, a uključuje čišćenje lica, toniziranje, piling, masažu lica i masku.

Refleksologijom stopala do potpunog zdravlja

Znate li da su stopala temelj našeg tijela te da masažom pojedinih dijelova stopala možemo utjecati na zdravlje organa u tijelu. Refleksologija stopala ili terapija zona je metoda masaže, pritiska ili gnječenja stopala u predjelu „refleksnih zona“ u kojima se smatra da su smješteni organi tijela. Ovom masažom uklanjaju se bolovi u vratnoj kralježnici, bolovi u koljenima, glavobolji, iscrpljenosti organizma, stresa, depresije i slično.

Odaberite tretman koji će najviše razveseliti vašu potrebu za opuštanjem i izmamiti osmijeh na vaše lice.

Dođite i isprobajte omiljene tretmane na Wellness danima otvorenih vrata u Yes to Beauty centru u hotelu Aristos, Zagreb, Buzin. Za sve tretmane potrebna je prethodna rezervacija termina na broj telefona 01/6695 950 ili na e-mail aristos@yestobeauty.hr ponuda vrijedi u periodu od 6. do 10.12.2021.

Više informacija na https://www.hotel-aristos.hr/hr/wellness

Posjeti missZDRAVA.hr