6 slavnih mama iskreno o pobačaju

Big Pictures/PIXSELL Začetnicom novog vala njege vagina mnogi smatraju glumicu Gwyneth Paltrow
Prema nekim statistikama, 10 do 25 posto trudnoća završava spontanim pobačajem, ali rijetko se otvoreno govori o tome. Iako poznate žene često čuvaju svoju privatnost, neke su ipak odlučile javno progovoriti o svojim teškim iskustvima kako bi pomogle i drugima koji su proživjeli gubitak djeteta
Vidi originalni članak

Gwyneth Paltrow

43-godišnja glumica u intervjuu za Mail on Sunday You priznala je da je bila trudna treći put, ali je imala spontani pobačaj.

"Djeca su me cijelo vrijeme molila da imam još jedno dijete. I nekako sam pomislila da bih mogla imati još jedno. Nedostaje mi moje treće dijete. Razmišljam o njemu. Imala sam jako teško iskustvo kad sam bila trudna s trećim. Nije uspjelo i skoro sam umrla. I pomislila sam: Jesam li zadovoljna ovako ili bismo trebali pokušati ponovno?", priznala je mama dvoje djece, 11-godišnje Apple i 9-godišnjeg Mosesa.

Saznaj detoks trikove Gwyneth Paltrow.

Nicole Kidman

Poznata glumica javno je pričala o spontanom pobačaju kad se razvodila od Toma Cruisea, a u intervjuu za Vanity Fair priznala je da je već i prije izgubila bebu.

"Čim smo se Tom i ja vjenčali, htjela sam djecu. Rano smo izgubili bebu i to je bilo vrlo traumatično. A tada smo odlučili posvojiti Bellu", rekla je 48-godišnja Nicole koja je s Tomom posvojila dvoje djece, sada 22-godišnju Isabellu i 20-godišnjeg Connora, a u braku s pjevačem Keithom Urbanom rodila je kćeri Sunday (7) i Faith (4).

Cijeli tekst pročitaj na Klokanici.hr

Posjeti missZDRAVA.hr