Pošalji fotografiju madeža, a dermatologinja će ti poslati svoje mišljenje!

Shutterstock
Dragi naši čitatelji i čitateljice, u sljedećih deset dana ispunite obrazac iz članka, pošaljite nam fotografiju vaših madeža, a dermatologinja iz Poliklinike Atria svima će poslati mišljenje vezano uz madež
Vidi originalni članak

Devedeset posto melanoma otkrivenih na vrijeme je izliječivo. Sudjeluj u našoj ljetnoj akciji, ispuni obrazac, pošalji fotografiju svog madeža, a mi ćemo ti poslati odgovor te u slučaju potrebe savjetovati odlazak liječniku na pregled.

S nekim madežima se rodimo, a tijekom života pojavljuju se novi. Svaku naglu promjenu u izgledu madeža trebamo ozbiljno shvatiti. Za lakše praćenje promjena, možeš se poslužiti takozvanom Abecedom melanoma: asimetrija, nepravilan rub, više boja, veličina preko 6 mm i promjene na madežu.

Poliklinika Atria naš je partner u akciji pregledavanja madeža

Fotografije madeža koje nam pristignu u narednih 10 dana putem obrasca na portalu missZDRAVA pregledat će prim.dr.sc. Melita Vukšić Polić, dr.med. iz Poliklinike Atria. Uže područje interesa prim.dr.sc. Melite Vukšić Polić, dr.med. jest liječenje psorijaze (sustavna, biološka terapija), dermatološka onkologija (uključujući dermatoskopiju), povezanost internističkih bolesti i dermatoza, hidradenitis suppurativa, pedijatrijska dermatologija. Ovo je jedinstvena prilika da se besplatno posavjetuješ s vrhunskim stručnjacima iz područja dermatologije. Sve što trebaš napraviti jest uslikati madež ili problematični dio kože i ispuniti obrazac. Odgovor iz Poliklinike Atria stići će u najkraćem mogućem roku. Brinite o svome zdravlju jer vaše zdravlje zaslužuje najbolje.

Brini o sebi i zdravlju svoje kože

Brini o sebi dok si na otvorenom. Koristi sunčane naočale ili šešir i namaži se kremom s visokim zaštitnim faktorom i jednom godišnje obavi preventivni pregled madeža kod dermatologa.

Ispuni obrazac, pošalji fotografiju sumnjivog madeža i pričekaj naš odgovor

Fill out my online form.

 

 

Posjeti missZDRAVA.hr