Osvoji lasersku korekciju vida!

Već duže vrijeme razmišljaš o laserskom skidanju dioptrije? Ispuni prijavnicu i sudjeluj u natječaju u kojem će jedan naš čitatelj ili čitateljica osvojiti besplatnu lasersku korekciju vida u Klinici Svjetlost
Vidi originalni članak

Ispuni prijavnicu i prijavi se za natječaj!

Sve što trebaš napraviti je ispuniti prijavnicu sa svojim podacima, napisati nam kolika ti je trenutna dioptrija, zašto se prijavljuješ za ovaj natječaj i koja su tvoja očekivanja.

Prijaviti se možeš do srijede, 26. listopada, a liječnici iz Klinike Svjetlost će nakon što pročitaju sve prijave, napraviti uži izbor, nakon čega će donijeti konačnu odluku i izabrati jednog našeg čitatelja koji će osvojiti besplatnu lasersku korekciju vida.

Laserska korekcija vida

Laserska korekcija vida je tip refrakcijske kirurgije za ispravljanje dioptrije (kratkovidnosti, dalekovidnosti i astigmatizma). Dakle, svaki pacijent koji ima više od 18 godina i stabilnu dioptriju, može biti pogodan kandidat za lasersko skidanje dioptrije, ali je potreban detaljan oftalmološki preoperativni pregled.

Danas su u upotrebi u svijetu 4 excimer laser tehnike i sve 4 tehnike operacije dostupne su u Klinici Svjetlost te se mogu uraditi na Schwind Amaris 750S i Allegretto EyeQ laserima:

  • LASIK
  • fotorefraktivna keratektomija - PRK
  • LASEK
  • EPILASIK

LASIK je danas najčešće izvođena vrsta zahvata jer daje najreprezentativnije rezultate te osigurava visoko zadovoljstvo pacijenata. Postupak je kratak i bezbolan te daje zamjetan rezultat neposredno nakon operacije.

Posjeti missZDRAVA.hr