Brineš li o intimnom zdravlju?

Iscjedak, svrbež, peckanje, neugodan miris, simptomi dobro poznati ženama, najčešće su povezani s narušenom vaginalnom mikroflorom ili infekcijom intimnog područja. Što svaka žena treba za svoje intimno zdravlje?
Vidi originalni članak

Samo ispravno primijenjeni probiotici specifični za vaginalnu mikrofloru mogu obnoviti njenu ravnotežu i pomoći u borbi protiv neugodnih simptoma.

LACTOGYN je prvi i jedini probiotički koncept koji pruža sve što žena treba za održavanje ravnoteže zdrave vaginalne mikroflore i njenu obnovu: oralne kapsule, vaginalne kapsule, gel za vlaženje intimnog područja i intimni sapun za njegu i svakodnevnu higijenu. Lactogyn je iznimno komforan za primjenu, siguran je za djevojke, žene, trudnice i dojilje, a učinci su dokazani kliničkim studijama. Lactogyn se može nabaviti u svim ljekarnama bez recepta.

U nagradnoj igri koja je trajala do ponedjeljka 7. svibnja, četiri najsretnije registrirane korisnice koje su na dar dobile poklon paket od Lactogyna su: Katarina Topolko, Loreta Palmić, Ljiljana Zadro i Marina Babić. Dobitnice ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade!

Brini o zdravlju na inteligentan način, posjeti www.jglprobiotici.com.

Posjeti missZDRAVA.hr