Najbolji prijatelj za vrijeme trudnoće

Jastuk za dojenje proizvod je koji pomaže svakoj trudnici i novoj mami! Zbog prilagođavanja tijelu jastuk rasterećuje zdjelicu te pomaže pri dojenju jer pridržava bebu u povišenom položaju
Vidi originalni članak

Čitateljica pod korisničkim imenom Arrabiata napisala je najbolji komentar i osvojila jastuk za dojenje. Baby Sedmica također poklanja bon od 40% posto popusta svakoj čitateljici koja je komentirala do srijede, 29.2. u 14 sati. O preuzimanju jastuka i bonova svi će biti obaviješteni putem maila.

Ako želiš dobar i praktičan savjet za trudnoću i buduće majčinstvo, pročitaj više o jastuku za dojenje! Jastuk za dojenje za vrijeme trudnoće pomaže ti da se osjećaš dobro i odmorno, a pruža potporu kralježnici dok ležiš, čitaš knjigu, sjediš za računalom ili gledaš TV.

Jedan jastuk - višestruka pomoć

Želiš li ugodno spavati bez boli i osjećaja težine na boku jednostavno ga zagrli! Zbog svoje mekoće i prilagođavanja tijelu jastuk rasterećuje zdjelicu i trbuh te tako sprječava bol u leđima.

Nakon poroda jastuk postaje prijatelj i bebi jer je izvrstan pomagač u dojenju. Prilagođava se nježnom tijelu bebe i pridržava je visoko što sprječava pognuti položaj pri dojenju ili hranjenju na bočicu. Jastuk možeš i spojiti, staviti bebu na njega da mirno i ugodno promatra sve što se događa, a može poslužiti i kao oslonac bebi dok uči sjediti.

Njegova višenamjenska pomoć je neupitna i is razlogom ga zovu najboljim prijateljem za vrijeme trudnoće i dojenja.

Jastuk izgledom podsjeća na bananu, dug je 1,5 metar, jednobojan i napravljen od 100 posto pamučnog materijala. Punjen je poliesterskom vatom, periv u perilici i brzo se suši. A ako želiš razveseliti svog mališana, navuci jednu od dostupnih presvlaka različitih veselih dječijih dezena.

Baby Sedmicu vole i mame i bebe!

Jastuk možeš potražiti u trgovini za trudnice, bebe i djecu Baby Sedmica (Trenkova 75, Varaždin) ili na www.babysedmica.hr. Baby Sedmica trudi se već 13 godina budućim majkama i bebama omogući veselu i ugodnu kupnju svega što je potrebno za njih na jednom mjestu.

U malom toplom prostoru u kojem imaju prednost hrvatski proizvodi i proizvođači, možeš pronaći kutak za buduće majke (hlače, majice, suknje), posteljni program iz kojeg se najviše ističu jastuci za malene te odjeća i sitne potrepštine za bebe. Sve to dostupno je i putem internet trgovine www.webshop.babysedmica.hr.

Pristupačno osoblje pomoći će ti odgovoriti na sva znatiželjna pitanja i dati ti informacije vezane uz proizvode bez obzira nalaziš li se u trgovini ili surfaš web shopom.

Posjeti missZDRAVA.hr