Što se krije iza neobjašnjivih bolesti?

Što se krije iza kroničnih i neobjašnjivih bolesti i kako se konačno izliječiti? Anthony William, medij je izvanrednih, jedinstvenih sposobnosti i uvida za koje tvrdi da su desetljećima ispred svog vremena i spoznaja medicinske znanosti, zbog čega je u svijetu postao poznat kao Medicinski Medij (Medical Medium)
Vidi originalni članak

Zahvaljujući svojoj nevjerojatnoj sposobnosti da skenira zdravstveno stanje ljudi oko sebe, osobnim je konzultacijama pomogao tisućama ljudi, a sada u ovoj knjizi nudi svoje ogromno znanje i iskustvo o moći prirodne, ljekovite hrane, dodataka prehrane i duhovnosti.

Pogrešno dijagnosticirane bolesti - kako se izliječiti?

Na jednostavan, pristupačan način objašnjava naizgled neobjašnjive simptome i bolesti koje zbunjuju liječnike: multipla skleroza, dijabetes, kolitis, sindrom kroničnog umora, kandida, ADHD, Hashimoto, Epstein-Barrov virus, lupus, fibromialgija i mnoge druge. Pomoću svog programa pomogao je mnogima da se izliječe od pogrešno dijagnosticiranih bolesti i tegoba i to potpuno prirodnim putem.

Saznaj zašto je 60 posto muškaraca impotentno zbog šećera.

Ljudsko tijelo uvijek oprašta

'Vaše se tijelo želi iscijeliti. Ono se može iscijeliti. Čak i nakon što ste godinama zanemarivali znakove koje vam je slalo, izlagali ga svakakvom zlostavljanju ili ga pogrešno shvaćali, vaše će se tijelo boriti za vas kao nitko drugi. Kad skrbite za njega na odgovarajući način, vaše tijelo ima sposobnost pomlađivanja i oporavka od ekstremnih situacija ili bolesti', tvrdi autor.

Pročitaj kako ublažiti kroničnu bol.

Posjeti missZDRAVA.hr