Kako udobnije spavati?

Kvalitetan san osnova je zdravog života. Korištenjem nadmadraca povećava se udobnost pri spavanju, pružajući tako nesmetan odmor tijelu. Nadmadrac može znatno utjecati na kvalitetu spavanja, a njegovo se korištenje preporuča uz sve vrste madraca
Vidi originalni članak

Happy dreams nadmadraci postavljaju se na madrac ili druge ležajeve koje koristiš. Održavanje je vrlo jednostavno; presvlaka se skida i periva je u perilici. Visco elastična pjena od koje je izrađena osnova nadmadraca omogućava maksimalnu udobnost, a pakiranje u rolanom obliku omogućava jednostavan transport i spremanje.

U Happy Dreams ponudi su nadmadraci Softy + i Softy XL, a razlikuju se u gustoći visco pjene i visini. Postavljaju se na madrace ili druge ležajeve, kako bi povećali udobnost prilikom spavanja. Osnova ovih nadmadraca, visco elastična pjena, poznatija je kao memorijska pjena koja pamti svaki oblik.

Tijekom spavanja visco pjena prilagođava se korisniku, podupirući ravnomjerno svaki dio tijela što djeluje na potpuno rasterećenje mišića i kralježnice. Tako korištenjem nadmadraca, u kombinaciji s već postojećim madracom ili novim madracom niske kvalitete, dobivaš maksimalnu udobnost uz minimalnu investiciju.

Nadmadraci se proizvode u svim standardnim dimenzijama, a moguća je izrada vanstandardnih dimenzija u vrlo kratkom roku.

Happy Dreams proizvode karakterizira visoka kvaliteta i izrazito povoljna cijena, a iste je moguće kupiti samo u Happy Dreams salonima zdravog spavanja ili jednostavno putem Web trgovine.

U studenom i prosincu novi Happy Dreams saloni u Zagrebu

Uz postojećih osam prodajnih mjesta, početkom studenog otvara se novi treći salon u Zagrebu, Avenija Dubrava 11a, a početkom prosinca još jedan u Novom Zagrebu na Zagrebačkom Velesajmu. Tako će građanima Zagreba iz svih dijelova grada biti omogućeno brzo pronaći ''svoj'' Happy Dreams salon gdje će moći pogledati i odabrati najpovoljnije proizvode za potrebe zdravog spavanja.

Više info na: www.happy-dreams.hr

Posjeti missZDRAVA.hr