Meblo nadmadrac i jastuk osvajaju...

U nagradnoj igri koja je trajala od 02. prosinca do srijede 08. prosinca, troje registriranih korisnika Zdrave Krave osvojilo je nagrade poduzeća Meblo trade d.o.o. - jedan dobitnik osvojio je Rolo nadmadrac Jogi Aktiv 5, a dvoje je osvojilo anatomski jastuk Jogi San
Vidi originalni članak

Rolo nadmadrac Jogi Aktiv 5, 200x90 osvojio je:

  • Željko Turković

Anatomski jastuk Jogi San osvojile su:

  • Melita Novak
  • Marija Manestar Marčelja

Dobitnike ćemo putem e-maila obavijestiti o načinu preuzimanja nagrade.

Zapamti da u nagradnim igrama mogu sudjelovati samo članovi portala, pa ako još nisi registriran, registriraj se ovdje.

Novitet u ponudi Mebla

Meblo Jogi madraci već su niz godina sinonim za zdravo spavanje. Ono što ih zacijelo razlikuje od ostalih madraca je Actigard higijenska zaštita koja sprečava razvoj grinja i osigurava dugotrajnu zaštitu od alergija i astme.

Novitet u ponudi Mebla je krevet Jana sa spremištem u biserno bijeloj ili sivo-smeđoj eko koži koji je spreman za isporuku odmah u dimenzijama 200x160 (vanjska dimenzija 212x175) i 200x180 (vanjska dimenzija 212x195). U cijenu je uključena podnica koja se otklapa iznad spremišta, a na raspolaganju su brojni modeli Jogi madraca koji će ovom atraktivnom i izuzetno praktičnom modelu dodati i vrhunsku udobnost odmora i spavanja.

Više info: www.meblo.hr

O Meblu

Meblo Trade je tvrtka s dugogodišnjom tradicijom. Ključ uspjeha Mebla zasigurno je ljubav prema interijerima i prema estetici te želja za otkrivanjem i predstavljanjem novih svjetskih trendova u dizajnu, ali i neprekidno upoznavanje želja i potreba vlastitih klijenata.

Cilj Mebla je zadovoljiti potrebe, želje i mogućnosti svakog kupca, pa tako u svoju bogatu kolekciju ubraja proizvode vrhunske kvalitete te namještaj i tekstil različitih kategorija cijena.

Meblo je moderna tvrtka koja prati svjetske trendove u dizajnu namještaja, ali i načinu kupovine, pa je tako uz redizajn web stranice lansiran i Meblo Web shop namijenjen svima onima koji žele uštedjeti na vremenu i bez izlaska iz kuće kupiti namještaj i tekstil.

Ukoliko želiš iz prve ruke dobivati sve informacije o novitetima u opremanju interijera, kao i o pogodnostima za Meblo klijente, prijavi se na Meblo Newsletter, koji će periodično stizati na tvoju e-mail adresu.

Posjeti missZDRAVA.hr