Brineš li o zdravlju zubnog mesa?

Često ti krvare desni? Imaš upaljeno i osjetljivo zubno meso? Pogledaj video i saznaj što savjetuju eminentni hrvatski stručnjaci koji su nedavno gostovali na Tribini Zdrave Krave na temu ''Zdrav osmijeh – spriječi i liječi parodontitis''
Vidi originalni članak

Tribina Zdrave Krave na temu ''Zdrav osmijeh – spriječi i liječi parodontitis'' održala se u Novinarskom domu u Zagrebu. Na tribini su sudjelovali poznati stručnjaci i suradnici portala Zdrava Krava, a tema je zainteresirala mnogobrojne posjetitelje i čitatelje portala. Tribina se održala pod pokroviteljstvom tvrtke Ewopharma d.o.o. ovlaštenog zastupnika BioGaia ProDentisa.

Edukativna i dinamična rasprava

Stručni suradnici koji su sudjelovali na tribini u Novinarskom domu su: prof. dr. sc. Ivan Alajbeg (spec.oral. pat. u Zavodu za oralnu medicinu Stomatološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu i Klinici za stomatologiju KBC Zagreb), dr. Dean Cekić (doktor dentalne medicine), mr. dr. Ivo Matković (doktor dentalne medicine), prof. Mara Orehovec (psihoterapeut), dr. Darija Vlašić Kaić (spec. parodontolog), doc. dr. Darija Vranešić Bender (nutricionistica). Posebna gošća tribine bila je poznata glazbenica i psihologinja Maja Vučić.

Tribinu je vodila moderatorica i radijska voditeljica Sanja Gudek Brajković, a uz edukativan razgovor razvila se i dinamična rasprava koja je potaknula publiku da sudjeluje i podijeli svoja iskustva i dvojbe vezane uz probleme sa zubima, zubnim mesom i parodontitisom. Na kraju tribine, na zdravoj tomboli podijeljene su vrijedne nagrade tvrtke Ewopharma d.o.o. ovlaštenog zastupnika BioGaia ProDentisa, pokrovitelja tribine.

Fotogaleriju s tribine pogledaj ovdje.

Posjeti missZDRAVA.hr