Uz Astral na dar knjižica s ljetnim ljubavnim horoskopom

Promo
Recepti s aloe verom, prijeti li Hrvatskoj virus Zika i kako se zaštititi od komaraca, što bore na licu govore o zdravlju i karakteru, čitanje sudbine iz dlana samo su neke od tema u ljetnom broju Astrala.
Vidi originalni članak

Na dar knjižica s ljetnim ljubavnim horoskopom

Svi čitatelji na dar dobivaju i knjižicu s velikim ljetnim ljubavnim horoskopom. Naš svjesni um koristi i kontrolira manje od deset posto funkcija mozga, a uz pomoć slavnog psihijatra Sigmunda Freuda i njegova nasljednika Carla Junga u Astralu objašnajvamo kako otvoriti vrata nevidljivog dijela psihe i duše, odnosno podsvjesnog uma.

Otkrivamo najbolje tehnike uz koje možete probuditi skrivene talente i potisnute osjećaje te napraviti unutarnji preobražaj koji vam može promijeniti život nabolje. U svemu nam je pomogao i naš najpoznatiji alternativac Drago Plečko. Linija srca na dlanu veže se uz ljubavnu sudbinu iz sreću, a samo Astral donosi vodič koji otkriva sve o vašim emocijama, vezama, djeci i braku. Proricanje iz dlana započinje s rukom koja je čovjeku dominantna, a objašnjavamo i linije glave, sudbine i života.

Najbolji prirodni recepti za zaštitu protiv komaraca

Budući da komarci napadaju u ljeto, u Astralu pronađite i najbolje prirodne recepte za zaštitu protiv dosadnih krvopija, a stručnjaci otkrivaju koliko je opasan virus Zika, je li riječ o namjernoj podvali, teoriji zavjere ili nenadanom hiru prirode te trebamo li se Zike pribojavati i u Hrvatskoj. Tu su i najveće teorije zavjere o raznim drugim bolestima i epidemijama koje su vladale svijetom.

Oni koje zanima zdravlje ne bi smjeli propustiti najbolje recepte s aloe verom, biljkom mladosti, koja u ljetnim mjesecima brzo i lako hidratizira, hladi i njeguje kožu te djeluje protiv svih vrsta uboda i opeklina. Pripremili smo i najbolje i najzdravije recepte od orašastih plodova uz koje možete napraviti i osvježavajući ledeni desert semifreddo, ali i ukusnu domaću nutellu.

Svestrana Jadranka Luketa - Marković zbog oduzetosti je vezana za kolica, no njezina je ljubav pčelarstvo i apiterapija, a i vas će u Astralu podučiti kako koristiti propolis te što sve možete napraviti s moćnim pčelinjim proizvodima poput meda i matične mliječi. U novom broju donosimo i veliki intervju s poznatim talijanskim alternativcem Marcom Cesatijem koji tvrdi da slučajnost zapravo ne postoji i da nam se sve događa s razlogom.

Snažne preobrazbe

Otkrijte što je zapravo sinkronicitet te kako iznenadni uvidi u čovjeku mogu izazvati promjene uvjerenja i snažne preobrazbe. Zanima li vas meditacija, iskušajte trataku, jogijsku tehniku gledanja u plamen svijeće koja popravlja koncentraciju i samopouzdanje, ali i vid.

Donosimo i sve o borama na licu, saznajte što govore o vašem zdravlju i navikama, ali i karakteru te osobnosti. Arheolozi su nedavno na otoku Flores u Indoneziji otkrili ostatke malenih ljudi s prevelikim stopalima, a samo Astral otkriva priču o hobitima, koji očito nisu živjeli samo u mašti Tolkienovih romana.

Saznajte i kako se hobiti uklapaju u evoluciju čovjeka te kojih je deset ljudskih vrsta misteriozno nestalo. Astrologinja Vesna Narat je pripremila veliku mjesečnu astroprognozu za sve znakove zodijaka za srpanj te veliki astroprofil vladajućeg Raka, a astrologinja Vlasta Pečanić donosi kako će se planeti gibati u srpnju te analizira natalne karte čitatelja. Svim čitateljima darujemo i knjižicu na 32 strane s velikim ljetnim ljubavnim horoskopom.

Saznajte što samci i zauzeti mogu očekivati u vrućim ljetnim mjesecima, tko su vaši idealni partneri, kako osvojiti, a kako prekinuti sa svakim znakom, koji su najbolji, a koji najgori dani za ljubav, te kakvi su znakovi u seksu. U knjižici pronađite i drevni egipatski ljubavni horoskop, a ljubavna će vam numerologija otkriti s kakvim se partnerom slažete, a koga biste trebali izbjeći. Tu su, za kraj, i pronicljivi Mevludinovi odgovori na sva vaša pitanja i muke.

Posjeti missZDRAVA.hr