Američka zvijezda preminula nakon posjeta kiropraktičaru - što se dogodilo?

Instagram Zinzeta
Katie May, koja je krasila stranice časopisa poput Sports Illustrated i Playboy te postala 'kraljica' Snapchata preminula je iznenada u veljači ove godine. Nedavno su u javnost 'iscurili' rezultati autopsije, prema kojoj se kao mogući uzrok smrti spominje ozljeda od strane kiropraktičara.
Vidi originalni članak

Naime, tijekom snimanja za časopis, Katie je pala i osjetila bol u vratu. Posjetila je kiropraktičara u Los Angelesu koji joj je navodno ozlijedio vratnu arteriju te joj tako prekinuo dotok krvi u mozak, što je izazvalo moždani udar.

"Ukliještio mi se živac u vratu tijekom snimanja, jutros sam išla kiropraktičaru. Zaista jako boli. Možete li mi savjetovati neke prirodne lijekove", napisala je May na Twitteru manje od tjedan dana prije svoje smrti. 

Njena smrt navedena je kao nesretni slučaj, a još se ne zna hoće li Katiena obitelj nakon novog saznanja tužiti kiropraktičara. 

"Da, to je zaista moguće. Istraživanja su pokazala da nagli pokreti vrata i to u velikoj brzini mogu biti povezani s ozljedama i sužavanjem krvnih žila u vratu, posebno kod osoba mlađih od 45 godina", kaže dr. Darria Long Gillespie te dodaje: "Te krvne žile su ključne za protok krvi u mozak i njihovo oštećivanje dovodi do moždanog udara."

Migrena može uzrokovati moždani udar

Posjeti missZDRAVA.hr