Žene pod ova tri horoskopska znaka nisu baš materijal za vezu

shutterstock
Žene u ova tri horoskopska znaka nisu baš najidealniji izbor za partnericu, a velike su šanse da veza neće dugo potrajati.
Vidi originalni članak

Svijet upoznavanja može biti divno mjesto, ali jednako tako puno životnih razočaranja. Naravno da želiš svoj život dijeliti s nekim posebnim; nekim na koga zaista možeš računati da će biti uz tebe i u dobrim i u lošim trenucima. I da želiš ući u vezu s muškarcem za kojeg znaš da se na njega možeš uvijek osloniti i da će ti čuvati leđa čak i u najgorim i najugroženijim trenucima života. A ako želiš povećati svoje šanse na najbolji mogući način, sve počinje s tobom. Moraš biti sigurna da si zapravo spremna podnijeti zrelu vezu. Moraš se pobrinuti da budeš dobra partnerica u vezi. Inače, bez obzira na to koliko će muškarac biti sjajan, nikada nećeš moći održati vezu s njim.

Tko ima najljepše noge? A tko grudi? Tko su najljepše žene prema horoskopu i što svaki znak čini posebnim?

Ipak, svemir kaže da postoje određene žene koje nisu baš materijal za vezu. Naravno, to ne znači da se ove djevojke Zodijaka nikada neće naći u uspješnim vezama. Samo što imaju određene osobine ličnosti koje im jako otežavaju održavanje ljubavne i zdrave romanse. 

Ovan (20. ožujka - 20. travnja)

Žena u horoskopskom znaku ovna bit će vrlo kontrolirajuća i odlučna nadzirati svaki i najmanji aspekt veze. Nije da ne poštuju svog partnera kao osobu, samo su prirodno previše sklone kontroliranju stvari. Imaju planove za apsolutno sve i htjet će da svaka sitnica bude na mjestu u vezi. Imaju visoko dozu samouvjerenosti zbog čega se isprva mogu činiti vrlo zanimljivima; ali ponekad se to samopouzdanje može pretvoriti u nadmoćnu prirodu s kojom se može vrlo teško nositi. Također moraš zapamtiti da djevojka ovan neće baš dobro reagirati na nekoga tko bi im mogao zaprijetiti; odnosno nekoga tko ima osobnost koja je jednako intenzivna ili moćna kao i njihova. Ne žele se boriti za moć unutar odnosa; tako da je to definitivno nešto što moraš imati na umu.

Škorpionu pašu Rak i Bik Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks

Djevica (23. kolovoza - 22. rujna)

Postoji jedna stvar u vezi djevice koja je čini vrlo neprivlačnom za druge ljude - bilo u romantičnom smislu ili ne; i to je njezina opsesivno kritička i osuđujuća priroda. Djevica, ima nerazumno visoke standarde zbog svoje perfekcionističke filozofije. Očekivat će od muškarca da bude i više nego sposoban; i ne bi imala problema s time da se osjeća loše jer nije ispunio njezina osobna očekivanja. Uvijek pretpostavlja da ima pravo postaviti visoke standarde; a ako zaista želiš biti sa ženom u znaku djevice, morat ćeš dati sve od sebe da je upoznaš.

Škorpion (23. listopada - 21. studenog)

Od svih horoskopskih znakova općenito, žena škorpion može biti jedna od najzanimljivijih i jedinstvenih. Nije nužno najgori izbor za partnericu jer posjeduje dosta stvari koje se mogu smatrati dobrim osobinama. One su pametne, pronicljive, organizirane i jednostavno odgovorne. Međutim, jedino što im nedostaje je predanost. Imaju određeni način razmišljanja; i mrze kad se moraju vezati za tuđe želje. Potrebno je puno strpljenja i odlučnosti ako netko želi natjerati ženu škorpion da se zaista obveže biti u vezi. Često će dečki biti razočarani.

astro kutak Ova tri horoskopska znaka su dokazano najbolji prijatelji

Posjeti missZDRAVA.hr