Usudi se, zaželi i pošalji nam svoju želju, a mi ćemo je ispuniti

Guliver/Shutterstock
missZDRAVA u pravom blagdanskom duhu pretvorit će se u dobru vilu i čitateljicama koje nas najviše inspiriraju ispuniti po jednu želju. Ti smisli što želiš i javi nam, pri tom imaj milosti jer mi nismo Djed Mraz koji može ispuniti sve želje (tako se priča).
Vidi originalni članak

Zato te unaprijed informiramo da želje poput poznanstva s Tomom Hardyjem ili novog stana sa svim pripadajućim aparatima neće biti ispunjene.

Usudi se i pošalji nam svoju želju

Razmisli o svojim željama, što bi te moglo ispuniti iznutra, pomoći ti u duhovnom rastu i razvoju. Piši nam što bi te učinilo sretnom i zašto, a mi ćemo uz pomoć vilinske intuicije odabrati tri želje za koje smatramo da zaista moraju biti ispunjene.

Svoje želje šaljite od 21.12. do 4.1. na obrascu ispod članka,  a mi ćemo 10.1. 2019.na portalu missZDRAVA objaviti kome će želje biti ispunjene.

Ispunjavamo 3 želje

Budući da naše vile kao što smo već rekli imaju ograničene moći, javi nam se ako su tvoje želje nama ostvarive. Vilinski žiri sastavljen od redakcije missZDRAVE odabrat će tri želje koje su nas najviše inspirirale.

Naše vilinske moći pokrivaju želje poput izlazaka za dvoje u fini restoran, jednodnevnih izleta unutar Hrvatske, masaža i raznih drugih kozmetičkih tretmana, edukacijskih i rekreacijskih tečajeva, liječničkih pregleda, odjevnih predmeta, bicikala, rola...

Prijavi se na obrascu ispod članka, a pravila pročitaj ovdje.

Ako ti se obrazac ne prikazuje klikni na link.

Fill out my online form.
Posjeti missZDRAVA.hr