Seksualni položaj fliper: Ova poza izludit će svaku ženu

Guliver/Shutterstock Premda je ovo jedan od napornijih seksualnih položaja, svakako bi trebala znati za položaj fliper – i, naravno, isprobati ga!
Položaj zvan fliper obećava posebno intenzivne vrhunce koje ne smijete propustiti. Otkrit ćemo vam kako funkcionira.
Vidi originalni članak

Premda je ovo jedan od napornijih seksualnih položaja, svakako biste trebali znati za položaj fliper i, naravno, isprobati ga! Donosimo vam sve što trebate znati o tom položaju.

Ovako funkcionira položaj fliper

Žena leži na leđima, podiže noge te podiže zdjelicu - poput mosta, samo što joj ramena i glava ostaju na madracu. Partner se potom postavlja između vaših koljena, stavlja ruke ispod vaše stražnjice i penetrira. Kako bi tijekom penetracije još više stimulirao G točku, muškarac može podići zdjelicu svoje partnerice malo više tako da su joj stopala u zraku.

Položaj fliper obećava intenzivan seks, ali također zahtijeva puno snage. Ako nakon nekog vremena postane previše naporno, muškarac može sjesti na listove, povući ženu u krilo i nastaviti je maziti u ovom položaju. Još jedan plus je to što može doći i do klitorisa te ga stimulirati prstima ili seksualnom igračkom. Ili se vi sami možete prihvatiti tog posla i usmjeravati se prema vrhuncu dok uživate u partnerovim pokretima…

Nisu svi iskreni 5 seksualnih tajni koje najčešće skrivaju žene i 3 koje skrivaju muškarci

Posjeti missZDRAVA.hr