Radionice za bolju intuiciju

Sonia Choquette, svjetski poznata duhovna učiteljica i autorica brojnih bestselera ponovno dolazi u Zagreb! Nakon prošlogodišnjeg gostovanja i iznimno posjećenih radionica ova američka autorica rumunjskog porijekla koja svojim predavanjima i knjigama oduševljava ljude diljem svijeta i ove godine ponovno dolazi u Zagreb gdje će održati dvije radionice nadahnute temama njezinih knjiga "Put srca" i "Zamoli svoje duhovne vodiče".
Vidi originalni članak

Odmalena izrazito intuitivna i s prirodnom sposobnošću komuniciranja s anđelima, Sonia već više od 30 godina održava predavanja i radionice u čitavom svijetu, pomažući ljudima da otkriju svrhu svog života. Već sam susret s ovom iznimnom ženom prekrasne energije mijenja našu vibraciju i čini da se osjećamo nadahnuto i entuzijastično te tako i počnemo živjeti svoj život. Ne propusti priliku za promjenu vlastitog života, za odabir novog smjera, za udruživanje s vlastitom maštom i radošću kako bi prepoznala podršku svojih duhovnih vodiča. Soniu ovog ljeta možeš upoznati na dvije radionice: "Uvod u intuitivno življenje" i "Upoznajte svoje anđele i vodiče".

Uvod u intuitivno življenje

Na ovoj radionici koja će se održati 28. lipnja od 18 do 20:30 u Kinu Europa u Zagrebu, naučit ćeš kako trenutno stupiti u kontakt sa svojim šestim čulom i kako mu dopustiti da te vodi prema najboljim odlukama tvog života, od zdravlja i financija do tvog ljubavnog života i više svrhe. I što je najbolje od svega, naučit ćeš koliko je to lako!

Upoznaj svoje anđele i vodiče

Kad se naučimo povezati sa svojim anđeoskim vodičima, naši životi prirodno "sjednu" u opušteni tijek u kojem nam duše rastu i mi ispunjavamo svoju životnu svrhu, a naše vrijeme na Zemlji postaje beskrajno zabavno. Ova očaravajuća i nadahnjujuća radionica Sonie Choquette pružit će ti sve potrebno znanje da se možeš povezati sa svojim anđelima i duhovnim vodičima, kako bi mogla uživati u svoj ljubavi, obilju i radosti na koje imaš pravo. Cjelodnevna radionica održat će se 29. lipnja od 10 do 17 sati u Kinu Europa.

Više informacija o radionicama pročitaj ovdje.


Posjeti missZDRAVA.hr