Pun Mjesec u Vodenjaku osvijetlit će skrivene istine

Guliver/Shutterstock
Lunarni ciklus kako mnogi vjeruju omogućava nam ciklus duhovnog rasta i oslobađanja. Za vrijeme mladog mjeseca dobro je postaviti namjeru i započinjati stvari, a za kad se Mjesec zaokruži 15. kolovoza vrijeme je za ubiranje plodova. Pun Mjesec koji je u Vodenjaku prodrmat će tvoj svijet, ali na dobar način.
Vidi originalni članak

Vodenjak kao horoskopski znak ne spada u jedan od emotivnijih, umjesto toga prepoznatljiv je po svom individualizmu i specifičnim osobnim karakteristikama. Međutim, ne postoji horoskopski znak koji je u potpunosti lišen emocija, Vodenjake se možda ne doživljava kao naročito emotivne ne zato jer oni to nisu nego zato što se s emocijama suočavaju na svoj poseban način. Vodenjaci žele intelektualno razumjeti, ono što im se dešava na emotivnom nivou. On emocije mora procesuirati intelektualno.

Vodenjak je i glavni humanitarac Zodijaka i teži svijet učiniti boljim mjestom, a zbog tog nastojanja često je zabrinut zbog društvenih i političkih zbivanja. Bez obzira koliko su ti Vodenjakove osobine privlačne, ovaj pun Mjesec donijet će i osjećaj nespokoja.

Završio je retrogradni Merkur Horoskop: Što u kolovozu očekuje tvoj znak?

Ovaj puni mjesec tvori opoziciju s Venerom - planetom ljubavi i ljepote - kao i Marsom - planetom nagona i seksualnosti - što će stvoriti nesklad i izvući istine za koje nikad nisi očekivala da uopće postoje. Duboki sukobi u vezi s tvojim ljubavnim i društvenim životima izaći će na vidjelo, a budući da je agresivan Mars uključen ti bi se sukobi mogli dodatno rasplamsati.

astro kutak Koji organ je slaba točka svakog horoskopskog znaka?

Međutim, u ovu konstelaciju ulazi i optimistični Jupiter, što će potaknuti rast. Čak i ako ti se učini da si dosta nisko pala  to je zato da bi se ustala snažnija. Neptun - planet snova i duhovnosti, također će formirati ljekoviti sekstil sa Saturnom - planetom dugoročnog opredjeljenja, koji će ti pomoći da vidiš širu sliku i usredotočiš se na odvajanje od svog ega. Ako, se usredotočiš i tijekom ovog punog Mjeseca otpustiš vlastiti ponos, ništa te neće moći zaustaviti u napredovanju prema boljem životu.

Izvor: Elite Day

Posjeti missZDRAVA.hr