Počela je vladavina Ovna, evo na koja će tri znaka imati najveći utjecaj

Guliver/Shutterstock Ovnovi su hrabri, odlučni i vatreni
Nakon duge, teške, nevjerojatno intenzivne zime, napokon je proljeće. Osim proljeća stigla je i astrološka prekretnica. Početak proljeća (poznat i kao proljetna ravnodnevica) ujedno označava i početak sezone Ovna koja traje od 21. ožujka do 19. travnja 2021.i slat će vam sve vrste dobrih vibracija.
Vidi originalni članak
Tijekom ovogodišnje sezone Ovna bit ćete posvećeni tome da živnite, prema riječima Donne Page, certificirane astrologinje za Women's Health. Ali, naravno, događa se još puno toga. Evo što pripadnici 12 horoskopskih znakova mogu očekivati od ove astrološke sezone.
 
Za početak, svi znakovi mogu očekivati simptome  "proljetne groznice". Željet ćete više vremena provoditi vani, družiti se s prijateljima (naravno odgovorno) i samo uživati u svemu što priroda nudi. Istovremeno, Mars, planet akcije, boravi u znaku Blizanaca. Zbog toga se možete osjećati pomalo rastreseno.
 
 
Sveukupno gledano, sezona Ovnova je približavanje vašim životnim ciljevima. Bilo da želite novi projekt ili elegantne nove sandale Naći ćete način da ih učinite svojim. Ako pokušavate popraviti svoju formu i u tom ćete uspjeti. U osnovi, ako nešto želite, nema razloga zašto to ne biste mogli imati. Sezona Ovna utjecat će na sve horoskopske znakove, ali najviše će to osjetiti Ovan, Vaga i Blizanci.
 
 
Izlazak iz zimske čahure učvrstit će vaše mentalno zdravlje. Također ćete shvatiti koliko vam treba malo dodatnog sunčevog svjetla u životu, tjerajući vas da izađete vani i unesete više vitamina D. Osim toga, malo distrakcije u vašem životu neće biti loše samo po sebi, važno je samo da pripazite i usredotočite se kad zaista dođe vrijeme za nešto važno.
 
 
Sezona Ovna također će vam potpaliti malu vatricu ispod zadnjice kako bi vam pomogla da budete agresivniji u postizanju onoga što želite od života. Sve je to u redu, ali nemojte preozbiljno shvatiti da posljednji jogurt u trgovini pod svaku cijenu mora biti vaš i početi se laktati. Sljedeća je sezona Bika, koja traje od 20. travnja do 20. svibnja 2021. u tom periodu bit ćete sposobni uzvratiti udarac i konačno se opustiti. Do tada uživajte.
 
 
Posjeti missZDRAVA.hr