Ovi horoskopski znakovi ne podnose kritiku

Guliver/Shutterstock Ribe definitivno ne podnose kritiku
Ključ uspjeha leži u komunikaciji, govorom možemo komunicirati i izreći ono što mislimo i osjećamo. Ali, to ne znači da nas drugi jasno razumiju.
Vidi originalni članak

Mogu nastati komplikacije kada se daju povratne informacije ili se izrazi kritika, neki ljudi vide crvenu boju koja zove na uzbunu. Čak i ako se izjave ne mogu uzeti osobno. Prema horoskopu, neki znakovi jednostavno ne podnose kritiku.

Riba

Ribe su vrlo osjetljive i jako puno toga „osjećaju“ . Često žive u svom svijetu i razmišljaju o životu - ponašaju li se pošteno prema drugima, jesu li voljene? Ovaj horoskopski znak postavlja si prečesto ta pitanja. Ako je kolega ili voljena osoba kritizira, riba to često shvati osobno i uvrijeđeno se povuče u svoju kuću iz snova (ili u svoj šareni podvodni svijet). Mogla bi nadmašiti samu sebe ako prihvati povratne informacije i upotrijebi ih.

Strijelac

Svaka osoba rođena u ovom znaku je individualna i “priča za sebe“. To ih čini posebnima i jedinstvenima. Upravo to propovijeda strijelac - dobro raspoložen, s dobrom dozom humora, često zabavi cijelu ekipu. Ali, ako ga netko pita o njegovim sitnim manama i manama koje svi imaju, klima se može brzo promijeniti. Tada je zabavi kraj ili barem zastane na neko vrijeme. U nekim slučajevima strijelac može postati zao. Ponekad ne razumije kritike, a onda govori stvari koje zapravo ne misli. Pokušaj ostati hladna u ovakvim trenucima.

Tko su najveće babe tračare zodijaka? 3 znaka Zodijaka kojima nikada ne treba reći tajnu i 3 kojima možeš vjerovati do kraja života

Djevica

U osnovi, djevica se smatra vrlo reflektirajućom - voli analizirati kako se i zašto drugi ponašaju na vrlo specifičan način. Svojim prijateljima i poznanicima uvijek nastoji pružiti pomoć i savjet. Ako tada izraziš kritiku, bolje da nisi u blizini djevice. Njezin perfekcionizam ne dopušta joj da bude kritizirana, premda zapravo zna da druga osoba to nikada ne misli osobno ili joj čak želi nauditi. Budi malo opuštenija! S drugima i sa samom sobom.

U noći sa 6. na 7. rujan Mladi Mjesec u Djevici: Kakvu energiju ti donosi i koliko će taj utjecaj trajati?

Posjeti missZDRAVA.hr