Male tajne uspješnog zavođenja koje će ti pomoći osvojiti ga

Thinkstock
Donosimo ti nekoliko savjeta američkih seksologa i psihologa koji će ti pomoći da u zavođenju muškarca koji ti se zapeo za oko i ne možeš ga izbaciti iz glave.
Vidi originalni članak

Moć mirisa

Miris je jedan od najsnažnijih podsvjesnih faktora koji utječe na naše procjene i odluke. U jednome istraživanju čak 89 posto muškaraca je izjavilo da miris može povećati privlačnost žene. Od davnina su žene zavodilee muškarce mirisom, pa je vrijeme da tu taktiku primjeniš i ti. Odaberi miris koji ti najviše odgovara i koji govori o tebi, a potom ostani dosljedna. Neka ga on uvijek veže za tebe..

Pročitaj više o mirisu privlačnosti!

Malo pokaži, a puno sakrij

Ako misliš da muškarce privlače žene koje se oskudno odijevaju, varaš se. Možda će se za takvom okrenuti, ali njihovu pažnju ipak zaokupljaju one žene koje su obučene seksi, ali njihova odjeća ne otkriva previše. Uz to, vrlo je važno da se osjećaš seksi u svojoj koži i odjeći, jer onda tako i zračiš bez obzira što imala na sebi. Dakle biraj odjeću u kojoj se osjećaš ugodno i seksi te nikako ne prektjeruj s ultra kratkim suknjama i haljinama te dekolteom. 

Budi samouvjerena

Svi pravi muškarci složni su u jednom – nema ništa seksipilnije i privlačnije od samouvjerene žene. Kao što i sama znaš samouvjerenost se ne gradi preko noći. Za to je potrebno vrijeme. Odvoji onoliko vremena koliko ti je potrebno. Izgradi novu sebe – onu koja će se dobro osjećati u vlastitoj koži.

Otkrij vježbu za jačanje samopouzdanja!

Pokaži zainteresiranost

Iako kratkotrajna nedostupnost ima svoje mjesto u igri zavođenja, nikako ne preteruj. Diskretno mu pokaži da ti se sviđa i da si zainteresirana. To ne znači da mu trebaš izjavljivati ljubav na prvom spoju ili spominjati zajedničke planove za budućnost poslije deset minuta poznanstva. Jednostavno, gledaj ga u oči, slušaj ga, osmjehni mu se, okreni tijelo prema njemu. Neverbalnom komunikacijom poruči mu da te zanima.

Posjeti missZDRAVA.hr