Jedna riječ koju nikada ne bi trebala stavljati na svoj profil za spojeve

shutterstock
Izrada savršenog profila za upoznavanje kako bi privukla potencijalnog partnera može biti izazov. Teško je predvidjeti što će ljudi s 'druge strane aplikacije' misliti. Profil bi trebao biti jedinstven i odražavati tvoju osobnost, ali postoje i neka pravila što ne bi trebao sadržavati.
Vidi originalni članak

Prema riječima stručnjaka za spojeve, jedna riječ koju nikada ne bi trebala uključiti u svoj profil za pronalazak partnera na mreži jest "ne". Riječ "ne" vjerojatno je prisutna na više profila za pronalazak partnera nego što misliš. Obično se pojavljuje u kontekstu fraza poput "ne želim/ ne volim/..."

Iako ti to nije namjera, ta riječ će dati tvom profilu negativan prizvuk. "Ovo se naziva negativnim, obrambenim jezikom", kaže savjetnik za internetske veze Eddie Hernandez za BestLife. Hernandez objašnjava da se takvim riječima sugerira da već na početku postoje neke zabrane i oklijevanje. Predlaže da se umjesto negacija korisnik usredotoči na ono što želi. Pisanjem pozitivnijih izjava koje sadržavaju tvoje stvarne želje prije ćeš privući partnera kakvog želiš.

 
 

Fokusiranje na ono što ne želiš postavlja zid između tebe i mogućih ljubavnih veza. "Dovoljno je teško povezati se s ljudima u aplikacijama za sastanke, a dodavanje negativnosti na bilo koji način služi samo tjeranju ljudi", kaže profesionalni pisac profila za spojeve Eric Resnick.

 
 

"Profili za upoznavanje trebaju biti pozitivni. Rečenice poput 'ne traži se' ili 'ovakav tip osobe ne treba mi slati poruke' odmah unosi negativan ton u tvoj profil", kaže trenerica za spojeve i veze Kat Winny za BestLife. "Profili trebali biti optimističan, pozitivan i zanimljiv". Znači, profil će ti izgledati bolje, ako istakneš ono što želiš, umjesto onoga što ne želiš.

 
Posjeti missZDRAVA.hr