Horoskop otkriva kakav će ti biti ljubavni život u studenom

Thinkstock
Horoskop za studeni 2020. za ljubav i seks je jedinstven i uzbudljiv, a zvijezde ovog mjeseca donose brojna iskušenja i promjene u tvoj ljubavni život.
Vidi originalni članak

Intimnost je bitna u svakoj romantičnoj vezi. Brojne su komponente koje trebaš uzeti u obzir kada u zvijezdama tražiš smjernice o ljubavi i seksu. Venera - planet ljubavi, ljepote, užitka, senzualnosti i zavođenja, ključni je igrač u tvom ljubavnom horoskopu, kao i njegova interakcija s Marsom, planetom želje, energije, seksa i strasti koja se odražava na dinamiku tvojih ljubavnih veza. Evo što te očekuje ovog mjeseca, prema Donni Page, profesionalnoj astrologinji koja piše za Women's Health.

astro kutak 4 najsebičnija horoskopska znaka


Ovan

Naporno ćeš raditi kako bi pokušala sagledati njegovu stranu stvari i to će ti pomoći da izbjegneš mnogo potencijalnih nesuglasica i svađa. Pokušaj se opustiti. Kada se Venera 21. useli u Škorpiona, to će potaknuti tvoju senzualnu energiju. Žudjet ćeš za dubokim vezama s partnerom, a ako ih ne ostvariš osjećat ćeš se pomalo hirovito. Pun Mjesec ističe priliku za komunikaciju, a to je izvrsna prilika za razgovor s partnerom o svemu što te muči.

Bik

Očito je da si u vezi s razlogom, ali čini li ti se da ta veza dodaje čar tvom životu? Upravo to pitanje zaokupljat će te ovog mjeseca. Definitivno ćeš osjećati i pritisak te želju za povlačenjem, posebno dok su Venera i Mars jedan nasuprot drugog. Pokušaj razmisliti ima li u tvojoj vezi mjesta za poboljšanje. U svakom slučaju, takve misli i pokušaji mogu učiniti veliku razliku u tvojoj vezi. Venera se 21. kreće nasuprot tvog znaka, a to je onda izvrsno vrijeme za povezivanje i seks, bilo s osobom s kojom si u dugoj i stabilnoj vezi ili s nekim potpuno novim

Blizanci

Ovog mjeseca izlasci i zabava bit će tvoja glavna preokupacija. Vrijeme je da se pomakneš iz svoje uobičajene rutine i začiniš svoj ljubavni život. Venera je u tvojoj kući za druženje do 21., upravo je to sjajno vrijeme za upoznavanje nekoga novog ili odlazak na neke neobične spojeve s partnerom. Ipak, ovog mjeseca ćeš imati i mnogo kućanskih poslova zajedno s partnerom, no i to možeš iskoristiti za dublje povezivanje. Znamo, čišćenje možda nije najzabavnija zajednička aktivnost, ali i to je život, zar ne?

vrijeme transformacije Horoskop za studeni za sve znakove

Rak

Veze mogu biti veoma lake, ponekad dosadne i monotone, ali ovaj mjesec željet ćeš nešto više. Mladi Mjesec pružit će ti ozbiljnu želju za postizanje dubokih veza u ljubavnom životu. Da, ne možeš uvijek imati intenzivnu vezu, no ubacivanje nekih novih “začina” u tvoj ljubavni i seksualni život učinit će da se ti i partner ponovno osjećate povezano. Samo upozorenje: možda ćeš se osjećati pomalo frustrirano sredinom mjeseca kad te partner ne pozove s njim na sve aktivnosti koje bude planirao. No, ukoliko te nešto smeta, slobodno mu otvoreno reci. 

Lav

Razgovor je presudan za svaku dobru vezu, stoga iskoristi ovaj mjesec za komunikaciju s partnerom. Iako ćeš stvoriti čvrste stavove i mišljenja o određenim stvarima, također ćeš biti veoma otvorena za različite nove ideje. Sunce se 21. useljava u Strijelca, tvojoj prirodnoj kući uživanja, što je izvrsno vrijeme za seksualno uživanje s partnerom. Ako si sama, prijatelji će ti pomoći u pronalaženju novog partnera. Na kraju mjesec, bit ćeš spremna samo zgrabiti svog partnera, ugodno se smjestiti i rashladiti!

Djevica

Postoje trenutci u tvojoj vezi kad samo plovite, ne radeći ništa pretjerano uzbudljivo. Mladi Mjesec potaknut će intenzivne vibracije u tvojim razmišljanjima i komunikaciji, nemoj se iznenaditi intenzivnom željom da samo otvoriš bocu vina i vodiš ozbiljne duboke razgovore sa svojim partnerom. Istodobno, Mars, planet akcije, nalazi se u dijelu karte povezane sa senzualnošću. Imat ćeš snažnu želju za otkrivanje novih stvari i puno prilika za upoznavanje nekog novog. 

Jesi li viši ili niži tip svog horoskopskog znaka Dva tipa svakog horoskopskog znaka, koji je vaš?

Vaga

Ovog ćeš mjeseca zasigurno osjetiti kako su Mars i Venera nasuprot jedan drugome. Često ćeš se pitati kompromitiraš li se previše u svakoj vezi? Ako si slobodna, ovog ćeš mjeseca upoznati nekoga novog i zanimljivog. Samo malo upozorenje: Možda će biti asertivniji od tvog uobičajenog tipa oosbe. Otprilike sredinom mjeseca dobit ćeš nadimak “samopouzdana” u krevetu. Potpuno ćeš osvijestiti svoju moć zavođenja i to ćeš koristiti u svakoj prilici.

Škorpion

Pred tobom je intenzivan mjesec. Venera je u dijelu tvog grafikona koji predstavlja skrivenu ljubav. Netko je bacio oko na tebe? Kad Sunce uđe u Strijelca 21. pobudit će neke ozbiljne fantazije i vibracije u tebi. Primi ih na znanje, a zatim ih upotrijebi u spavaćoj sobi. Pun Mjesec savršeno je vrijeme za intenzivne razgovore s partnerom. Bilo da se radi o razgovoru u krevetu ili čavrljanju uz bocu vina, samo naprijed.

Strijelac

Mars, planet akcije, nalazi se u tvojoj kući za druženje i stvara sve vrste iskri za tebe. Bez obzira jesi li na prvom spoju ili se družiš sa svojim stalnim partnerom, osjećat ćeš se jako povezano i blisko. Ovog mjeseca, radije ćeš izlaziti, nego biti zatvorena s jednom osobom i to je sasvim u redu. Često ćeš razmišljati o svojoj vezi i posebno o onom što ti nedostaje. Postoji li prostor za poboljšanje? U svakom slučaju, iskreno progovori o svemu što te zaokuplja.

astro kutak Žene Škorpioni i što možeš očekivati od njih u ljubavi, seksu, poslu i obiteljskom životu

Jarac

Činjenica je da radiš već neko vrijeme i prilično si uspješna u tome. Ipak, uvijek ima mjesta za poboljšanje. Zapitaj se gdje si sama sebi najveći neprijatelj u vezama. Imaš li naviku oprostiti, samo zato što te netko silno progoni? Ili su te možda tvoje nesigurnosti sputavale da ne budeš toliko cjelovita i ispunjena u ljubavnom životu koliko bi htjela biti? U svakom slučaju, shvatit ćeš to ovog mjeseca i to će ti pomoći da napraviš korjenitu promjenu. Ukoliko si sama, imat ćeš priliku upoznati novog partnera preko prijatelja.

Vodenjak

Trebaš zgrabiti partnera i otići iz grada, iako ti je to sada samo u mislima. Ovog mjeseca imat ćeš snažnu želju za promjenom i izlaskom iz svoje uobičajene rutine. Ako si slobodna, iznenada ćeš biti otvorena za druženje s nekim izvan grada. Iskoristi ovaj mjesec za povezivanje i druženje s partnerom, oboje to trebate. Ovo je i sjajno vrijeme za vruće spojeve s nekim tko te već dugo stvarno zanima.

Ribe

Osjećaš li da u tvom ljubavnom životu postoji istinska strast? Pokušaj se više otvoriti partneru, razgovarajte i otkrivajte jedno drugoga. Otprilike sredinom mjeseca, bit ćeš mnogo asertivnija u ljubavnom životu. Imaš li na umu nekoga novog i zanimljivog? Želiš li isprobati nešto novo u krevetu? Smatraj to obavljenim, samo se opusti i uživaj.  

Posjeti missZDRAVA.hr